Inzending geopend voor de NVTL Awards 2024

Ben jij tuin- of landschapsarchitect of ontwerper, ontwerpbureau, ingenieursbureau of overheid? Wil je dat jouw project in de schijnwerpers komt te staan? Stuur dan je beste projecten of studies in voor de NVTL Awards 2024.

Het doel van de NVTL Awards is de tuin- en landschapsarchitectuur en ontwerp in de breedte te stimuleren, Nederlandse tuin- en landschapsarchitecten en ontwerpers erkenning te geven voor hun werk en talent een podium te bieden.

Je kunt dit jaar inzenden in vier categorieën, namelijk ‘Uitgevoerd Landschapsontwerp’, ‘Uitgevoerd Tuinontwerp’, ‘Studie’ en ‘Talent’.

De selectie wordt dit jaar gemaakt door juryvoorzitter Johan Snel (stedenbouwkundige en team manager bij AM), Stijn van de Ven (masterstudent Wageningen Universiteit en als bestuurslid NVTL verantwoordelijk voor YOUNG NVTL), Willemijn van Manen (landschapsarchitect bij ZUS [Zones Urbaines Sensibles]), Chantel van Beurden (tuin- en landschapsontwerper en docent tuinarchitectuur en Toegepaste beplantingsleer bij de OntwerpAcademie), Hanna Prinssen (landschapsarchitect en gestart met haar eigen ontwerp- onderzoeksstudio), Bertram de Rooij (teamleider Regionale Ontwikkeling en Ruimtegebruik en senior onderzoeker bij Wageningen Environmental Research).

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻? Naast erkenning win je ook een tastbare prijs in de vorm van een award en een publicatie in de Blauwe Kamer. En voor de winnaar van de ‘Talent’ categorie, een tegoedbon t.w.v. €800 om vaardigheden verder te ontwikkelen. Bekijk de voorwaarden en doe mee. Deadline voor inzenden is 1 mei 2024.

Vorige
Vorige

Arcam reikt voor de 17e keer de Amsterdamse Architectuurprijs uit aan de architect en opdrachtgever van het beste Amsterdamse gebouw

Volgende
Volgende

Nieuwe Instituut aangesteld als curator culturele programma Nederlandse deelname World Expo 2025 Osaka