Enquête BNSP en VNG inzake Digitaal Stelsel Omgevingswet

Beste leden van de BNSP

Als u ondersteuning verleent aan gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen en/of provincies in verband met de implementatie van de Omgevingswet bent u wellicht bekend met de leveranciersdagen die het programma Aan de slag met de Omgevingswet i.s.m. de VNG organiseert.

Tijdens de deze dagen gaan zij met leveranciers en adviesbureaus in gesprek over ontwikkelingen rondom het thema implementatie. De leveranciersdagen vinden elke 6 weken plaats en zijn gericht op een structurele informatie-uitwisseling tussen leveranciers van overheden en het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

Om de agenda en de onderwerpen van de komende leveranciersdagen (de eerste is op dinsdag 23 mei) een goede invulling te geven die voldoet aan de behoefte van onze BNSP-leden heeft de VNG een aantal vragen opgesteld. Met de door u gegeven antwoorden en input zullen de komende leveranciersdagen vormgegeven worden.

Graag zien wij uw reactie uiterlijk op maandag 8 mei tegemoet, zodat deze meegenomen kan worden voor de agenda van de leveranciersdag op dinsdag 23 mei.

We zijn benieuwd naar de reacties van onze leden en uiteraard zullen we een terugkoppeling geven van uw input. Deelname is anoniem.

Alvast bedankt!

Vorige
Vorige

OPROEP: experts ruimtelijk ontwerp gezocht (alleen voor leden)   

Volgende
Volgende

Dag van de Ontwerpkracht | 6 juli 2023 | Rotterdam