Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


De woonwijk als noviteit | eindpresentatie in Geleen

Op 26 februari presenteren de twee geselecteerde teams hun uitgewerkte ideeën voor de eerste editie De woonwijk als noviteit. Deze presentatie vindt plaats in het Stadhuis van Geleen.
Geleen KRAAKT Geleen van team Peter Rosmulder DTNP, en het verspreide paleis van team New Urban Networks worden dan voor een select gezelschap ( Coronamaatregelen)  gepresenteerd. Heel graag willen we je uitnodigen om deze presentatie online te volgen. Hoe een en ander wordt ingezet, of online via lifestream of als naderhand te bekijken presentatie, lees je binnenkort op de website en in onze nieuwsuitingen.

Recent nieuws

Nationaal Park Rotterdam – werken aan een havenstad vol natuur

20 maart 2023 Blog

De stad is ook natuur, en daar heb je wat aan. Dat is wat het Natuurhistorisch Museum Rotterdam met de tentoonstelling Nationaal Park Rotterdam laat zien. Stadsnatuur.

Lees verder

De omgevallen boekenkast | OREN

6 maart 2023 Blog

Soms verschijnt er een boek dat precies is waar je (blijkbaar) altijd op zoek naar was, zonder het weten. Maar vaker heb je (ik althans).

Lees verder

6 Juli: Dag van de Ontwerpkracht 2023

27 februari 2023 Blog

Op 6 juli 2023 wordt voor de tweede keer de Dag van de Ontwerpkracht georganiseerd. In 2022 lanceerde Hugo de Jonge het Programma Mooi Nederland en werd.

Lees verder

Agenda