Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Actuele informatie over risiko’s en verzekeringen in tijden van Corona

Bericht van AON

De coronacrisis heeft wereldwijd grote gevolgen. Ook voor Aon is dat het geval. Dit heeft de komende periode helaas gevolgen voor onze bereikbaarheid voor uw leden.

Lagere bezetting

Uw leden kunnen ons op verschillende manieren benaderen: persoonlijk via de interne adviseur of de accountmanager, via de telefoon, e-mail en via een online contactformulier. Door de maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij een lagere capaciteit. Wij willen niet alleen de telefonische vragen van uw leden beantwoorden, maar ook voldoende aandacht geven aan de vragen die wij via e-mail of internet ontvangen.  Om die reden hebben we besloten onze telefonische bereikbaarheid tot 1 juli aan te passen.

Aangepaste bereikbaarheid tot 1 juli

Normaal gesproken zijn we telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. In de periode van  20 april tot 1 juli zijn we bereikbaar tussen 09.00 uur en 12.00 uur en van 14.00 uur en 17.00 uur. We gebruiken de uren dat we telefonisch niet bereikbaar zijn om de vragen te beantwoorden die wij via e-mail en het contactformulier hebben ontvangen. Wij doen er alles aan om met deze aanpassing onze dienstverlening aan uw leden op het gewenste niveau te houden.

Actuele informatie over risico’s en verzekeringen
Naast onze gebruikelijke dienstverlening, staan we uw leden ook bij met informatie over de risico’s en verzekeringen die betrekking hebben op hun medewerkers en bedrijfsvoering, in relatie tot het coronavirus. Op onze website hebben we hier speciale pagina’s voor ingericht, die wij continuup-to-date houden.

Persoonlijk advies

Het leek ons goed om u hiervan op de hoogte stellen. Voor persoonlijk advies kunnen uw leden zoals gebruikelijk contact opnemen met hun vaste accountmanager of met een van de interne accountmanagers. Als u vragen heeft over dit bericht, dan kunt u natuurlijk contact met mij opnemen. Ik sta voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Aon Verzekeringen

 

 

Recent nieuws

Uit het netwerk

2020 AAO Design Matters Conference: Call for Presenters

2020 AAO Design Matters Conference: Call for Presenters We are now inviting proposals for conference breakout sessions. These sessions will take place virtually on December.

Lees verder
Blog

De omgevallen boekenkast | NOVICE

Door Tjerk Ruimschotel Tenzij ik me hevig vergis, is nogal onopgemerkt de definitieve Eerste Nationale Omgevingsvisie (gekoosnaamd NOVI) met de ondertitel Duurzaam perspectief voor onze.

Lees verder
BNSP

De woonwijk als noviteit, twee teams geselecteerd!

Twee teams gaan hun vrijmoedige ideeën voor Geleen Centrum uitwerken. Uit een enorme stapel met 47 plannen zijn twee verschillende teams geselecteerd die hun idee.

Lees verder

Agenda

27 oktober 2020

10:00 tot 11:00

AON webinair gecancelled!

16 december 2020

18:30 tot 20:30BNSP

ALV 2020

11 februari 2021

20:00 tot 21:30BNSP

Presentatie Milikowski verplaatst