Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


sollicitatie gesloten

20 juli 2016 Vacatures
sab_logo 25

Wie zoeken wij?
SAB zoekt een ervaren adviseur planologie met een gedegen netwerk bij de overheid en bij marktpartijen, standplaats Arnhem of Amsterdam.

Wat houdt het werk in?
Als senior planologisch adviseur houd je je bij SAB bezig met de ontwikkeling en het beheer van relaties, het opstellen, c.q. begeleiden van ruimtelijke plannen, ruimtelijke visies en adviezen van allerlei aard. Je werkt zelfstandig en bent in de functie van projectverantwoordelijke in staat om anderen aan te sturen.
Je ziet het als een welkome verrijking en uitdaging om als mentor op te treden voor een junior-medewerkerdie aan jou wordt toevertrouwd.
Je werkt zelfstandig, maar verkeert in een team van ontwerpers, planologen, juristen, ecologen en milieudeskundigen, zodat je kan terugvallen op aanwezige kennis.

Gevraagde kennis en vaardigheden
Je hebt een relevante opleiding gevolgd; planologie, sociale / economische geografie of vergelijkbaar en hebt aantoonbare advieservaring op het gebied van ruimtelijke ordening. Je bent communicatief sterk, van nature naar buiten gericht en je weet het contact met de opdrachtgever in gang te houden. Je hebt minimaal acht tot tien jaar ervaring met het opstellen van ruimtelijke plannen, je bent bekend met vergunningenprocedures en kent de mogelijkheden en beperkingen van relevante wetgeving.
Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en beschikt over uitstekende contactuele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?
• Wij bieden een uitdagende brede functie en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.
• Een ambitieus en enthousiast team van circa 35 collega’s van verschillende disciplines met betrekking tot het RO-werkgebied, milieu en ontwerp.
• Een informele werksfeer.
• Een uitdagende en inspirerende werkomgeving.
• Passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer info
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Edwin Harleman of mevrouw Mariël Gerritsen: 026 – 357 69 11

Reacties
Geïnteresseerd? Mail dan jouw cv met begeleidend schrijven, onder vermelding ‘vacature senior adviseur planologie’ voor 31 juli naar:
personeelszaken@sab.nl Of stuur het aan:
SAB t.a.v. personeelszaken
Postbus 479
6800 AL Arnhem