Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


sollicitatie gesloten

27 juni 2016 Vacatures
bergsadvies 500

Ben je thuis in de ruimtelijke ordening en wil je deze kennis inzetten voor ontwikkelingen in de agrarische sector en het landelijk gebied?

Wij zoeken een adviseur bedrijfsontwikkeling voor ons RO-team (fulltime)

Wie zijn we & wat doen we?

Bergs Advies BV (www.bergsadvies.nl) is een jong, enthousiast, creatief en pro-actief adviesbureau dat zich richt op de primaire agrarische bedrijven in met name Zuid-Nederland. Vanuit een hecht team van ruim 30 mensen worden ondernemers actief geadviseerd en begeleid bij hun bedrijfsontwikkeling en het jaarlijkse bedrijfsmanagement. De klantenkring is zeer divers en bestaat hoofdzakelijk uit ondernemers in de intensieve veehouderij, rundveehouderij en akkerbouw. Ons kantoor is gevestigd in Heythuysen.

De functie: Adviseur bedrijfsontwikkeling RO

Ons RO-team houdt zich bezig met advisering en begeleiding van ondernemers in voornamelijk de veehouderijsector bij de ontwikkeling van hun bedrijf. Samen met de ondernemer wordt een plan gevormd, bijvoorbeeld voor uitbreiding, vormverandering of omschakeling, dat door ons verder wordt uitgewerkt in een vergunningaanvraag of bestemmingsplan. Daarnaast bestaat een deel van de werkzaamheden uit het behartigen van de belangen van klanten wanneer in de omgeving een ruimtelijke ontwikkeling beoogd is, of de gemeente overgaat tot herziening van een bestemmingsplan. Hierbij zijn we alert of er geen extra belemmeringen voor onze klanten ontstaan.

In deze functie bestaat jouw bijdrage met name uit het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen, onder begeleiding van de projectleider. Daarbij zorg je intern en extern ook voor coördinatie van noodzakelijke onderzoeken. In dit werk krijg je enerzijds te maken met de inhoudelijke RO-aspecten, bijvoorbeeld beleidsmatig en op het gebied van ‘goed woon- en leefklimaat’. Anderzijds kom je in aanraking met de bedrijfsprocessen in de sector, bijvoorbeeld om te motiveren waarom een bepaalde ontwikkeling nodig is en op welke manier. Gemakkelijk en vlot kunnen schrijven is zeer waardevol in deze functie. Verder is kennis van het landelijk gebied, en de veehouderijsector in het bijzonder een pré gezien de samenstelling van onze klantenkring.

Wat hebben we te bieden

Door onze sterke marktpositie kunnen we je een zeer boeiende en uitdagende baan aanbieden in een collegiale en informele werkomgeving, met een salaris dat overeenkomt met je opleiding en werkervaring. In deze functie geven wij je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid veel verantwoordelijkheid te nemen.

Onze wensen

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega met 2 tot 4 jaar relevantie werkervaring die zich verder herkent in de volgende kenmerken:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Klantgericht;
  • Teamplayer;
  • Doelgericht;
  • Flexibele werkhouding;
  • Goede communicatieve vaardigheden.
Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ester van Geldorp (t. 0475-494407) of kijk voor uitgebreidere informatie over ons bedrijf op onze website.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Je sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 12 juli as. per e-mail richten aan: vacature@bergsadvies.nl.

replies are closed