Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Uitnodiging DSO-dag: Kwartaaldemonstratie XXL

4 maart 2019 BNSP netwerk

Het is weer tijd voor de kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet & ateliersessies van VNG Realisatie & workshops van IPO!

Op 26 maart is de volgende kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet (DSO). Vanaf nu structureel met een uitgebreid middagprogramma door de koepelpartners zoals de ateliersessies van VNG en workshops van IPO. Een gezamenlijke DSO-dag waar voor iedereen betrokken bij de Omgevingswet wat te halen is.

Programma

In de ochtend krijgt u in de Functionele Kwartaaldemonstratie aan de hand van praktijkproeven gedemonstreerd welke resultaten er in het afgelopen kwartaal zijn geboekt bij de bouw van het DSO. In de middag gaat u tijdens deelsessies dieper in op ervaringen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Kennismaken met bedrijfsmatige oplossingen voor de ondersteuning van Omgevingswetprocessen kan op de leveranciersmarkt. Ga naar het volledige programma en het inschrijfformulier.

Voor wie?

Iedereen die bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio’s te maken heeft met het digitaal stelsel Omgevingswet is van harte welkom. Stuur deze uitnodiging vooral door!

Locatie

De DSO-dag vindt plaats in Hotel Theater Figi, Het Rond 2 in Zeist. Inloop is vanaf 09.00 uur en het programma duurt tot 16.30 uur. Na afloop bent u welkom om tijdens een borrel ervaringen te delen met collega’s uit het land.

Aanmelden en kosten

Deelname aan de DSO-dag is kosteloos maar aanmelden is noodzakelijk. Zonder aanmelding kunnen wij niet garanderen dat u kunt deelnemen.

Graag tot ziens op 26 maart!

Meer interesse in de Technische Kwartaaldemonstratie? Klik hier