Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Summerschool: maak de gezondste provincie van Nederland

22 juni 2020 netwerk

MELD JE AAN: SUMMERSCHOOL MAAK DE GEZONDSTE PROVINCIE VAN NEDERLAND
(26, 27 & 28 AUGUSTUS 2020)

We gaan weer op summerschool. Deze keer op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland. Deze provincies zetten vol in op een gezonde leefomgeving o.a. met het project ‘Snuffelfiets’. De uitdaging waar de provincies voor staan, is om de leefomgeving zo in te richten dat deze ook daadwerkelijk uitnodigt tot gezond gedrag. Dit vraagt om innovatieve oplossingen en om een andere manier van kijken naar de inrichting van de regio’s. Deze summerschool springen we op de Snuffelfiets en zoeken we aan de hand van data van sensoren naar hoe Utrecht en Gelderland de gezondste provincies van Nederland kunnen worden. Meld je nu aan!

Voor wie?

Je bent geschikt als je nog studeert of net aan het werk bent en begrijpt dat er voor ingewikkelde problemen geen eenvoudige antwoorden volstaan. En soms ook wel. Je hebt een achtergrond in data-analyse, GIS, ruimtelijke ordening, bestuurskunde, groen, sociaal of economisch of iets anders interessants, want verder out-of-the-box is ook welkom. Wij zijn blij met omdenkers en dwarskijkers.

Aan deze summerschool kunnen 24 jongprofessionals deelnemen. Zij worden ingedeeld in groepen van 6 groepen van 4 deelnemers die met elkaar in competitie gaan. De beste groep wint 2000 euro.

Meer info en aanmelding