Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


SUMMERSCHOOL JOURNALISTIEK EN SMART CITIES

1 mei 2019 netwerkJong BNSP

 

Wil jij alles leren over smart city? En hou je naast je werkzaamheden binnen de Ruimtelijke Ordening van schrijven? Doe dan mee aan de summerschool ‘Journalistiek & Smart Cities’ op 17 juni, 24 juni en 5 juli in Amersfoort. In journalistieke masterclasses leer je hoe je een journalistiek topstuk schrijft en het eindresultaat dat je schrijft, publiceren we in het nieuwe boek van de Future City Foundation over smart stedenbouw.

7 REDENEN OM MEE TE DOEN

  • De beste productie wint een mooie prijs
  • Je krijgt betaald voor de uren die je werkt
  • Je leert alles over de invloed van digitalisering en technologie op de stad
  • Je krijgt journalistieke masterclasses
  • Je krijgt toegang tot een uniek netwerk van schrijvers en vakinhoudelijke experts
  • Je bijdrage wordt verspreid richting duizenden stedelijke professionals
  • Je kunt zeggen dat je een boek hebt geschreven

Niet alleen maak je kans op een mooie prijs, je leert in deze dagen bovenal hoe het is om te werken op een professionele vakinhoudelijke redactie. Hoe start je een verhaal, welke bronnen raadpleeg je en hoe zorg je voor een productie met inhoud en uitstraling?

Voor wie?

Je bent geschikt als je nog studeert of net aan het werk bent en begrijpt dat er voor ingewikkelde problemen geen eenvoudige antwoorden volstaan. En soms ook wel. Je hebt journalistieke skills en vindt het leuk om een journalistiek topstuk te leren schrijven. Je hebt een achtergrond in ruimtelijke ontwikkeling, smart/data, sociaal, economie, of iets anders interessants, want verder out-of-the-box is ook welkom. Wij zijn blij met omdenkers en dwarskijkers.

Aan deze summerschool kunnen 14 jongprofessionals deelnemen. Je schrijft zelfstandig een journalistiek stuk, maar krijgt daarbij wel begeleiding vanuit de organisatie en we delen bij elke stap de bevindingen die iedereen heeft gedaan.

Meer informatie en aanmelding