Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


SUMMERSCHOOL DESIGN DE TOEKOMST VAN ZUID-HOLLAND

28 mei 2019 netwerkJong BNSP

Kennislab voor Urbanisme organiseert van 1 tot en met 3 juli de Summerschool Design de Toekomst van Zuid-Holland.

Doe mee aan deze summerschool van het jaar, waarin we urbanisme combineren met technologisering en digitalisering. We gaan een digital twin (een digitale 3D-versie) maken van (een deel van) Zuid-Holland die het geluk en/of de leefkwaliteit van Zuid-Hollanders meet en voorspelt. Voor elke planoloog, stedenbouwer, maar ook tech die echt datagestuurd wil ontwerpen en wil weten hoe het vak er over een paar jaar uit ziet.
Heb je zin om in 3 dagen alles te leren over data, digitalisering, smart cities en de toekomst van onze leefomgeving, meld je dan aan voor de summerschool ‘Design de toekomst van Zuid-Holland’ op 1, 2 en 3 juli 2019 in Zuid-Holland.

VOOR WIE?

Je kan GRATIS meedoen als je nog studeert of net aan het werk bent en begrijpt dat er voor ingewikkelde problemen geen eenvoudige antwoorden volstaan. En soms ook wel. Je hebt een achtergrond in data science, ruimtelijke ordening, planologie, techniek, smart city, GIS, Geo en mediadesign, gamification, bestuurskunde, stedenbouw of iets anders interessants.

Meer info en aanmelding