Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Spacevalue zoekt stedenbouwkundige | ontwerper

11 januari 2018 Vacatures

Ben jij een creatieve ontwerper met afgeronde master stedenbouw of vergelijkbaar en zoek je leuke collega’s in Breda? Kom bij Spacevalue werken!

Wij zijn een ontwerpbureau wat gebruikers via co-creatie invloed geeft in stedenbouwkundige opgaven. In opdracht van gemeenten, projectontwikkelaars en woningcorporaties realiseren wij plannen en richten we gebieden in waar mensen gelukkig kunnen wonen, werken en leven. We streven naar toegankelijkheid, menselijke maat en organiseren keuzevrijheid in onze ontwerpen.

Jij

Je werkt in een team aan stedenbouwkundige masterplannen, verkavelings- en inrichtingsplannen, herstructureringsopgaven, presentaties, visualisaties en 3D geprinte maquettes. Tijdens co-creatie sessies organiseer je samen pop-up stores, ontwerpfestivals en gebiedsexpedities om mensen te betrekken bij ontwerpen. Je hebt een goede beheersing van tekenprogramma’s (zoals AutoCAD, Sketch-up en Illustrator) en werkt geroutineerd met beeldbewerkingssoftware (zoals Photoshop en Indesign). Je kunt jouw werk goed en zelfstandig organiseren en bent permanent alert op invloeden van anderen. Je hebt een open en toegankelijke persoonlijkheid die het dienstbaar verbinden van belangen als vanzelfsprekend ervaart.

Wij

Wij bieden goede voorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus. Maar belangrijker zijn de collega’s in een jong, wendbaar team waar enthousiasme, werkplezier en permanent leren de belangrijkste drijvers zijn. Naast oprechte interesse in de behoeften van belanghebbenden profileren we ons als ‘early-adaptors’ van nieuwe inzichten en technieken. We hebben een collectieve cultuur waar nieuwsgierigheid wordt beloond en samenwerken voorop staat.

Zin in?

Stuur dan voor 1 februari ‘18 een email of wetransfer met motivatie, CV en portfolio naar esther@spacevalue.nl. Wil je eerst meer weten over ons of over de vacature? Bel dan even met Marty, Esther of Rob via 076.8200348.