Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


vacature gesloten

14 oktober 2016 Vacatures
spacevalue

Kom jij bij ons werken?

Wij zijn Spacevalue. Een ontwerp- en adviesbureau voor stedenbouw en gebiedsontwikkeling. Ons motto is: ‘werken met mensen aan ruimte en waarde’. We werken vanuit Breda aan opdrachten voor overheden en markpartijen in (met name) zuidwest Nederland. Vanwege de groei van onze opdrachtenportefeuille zijn we op korte termijn op zoek naar een:

stedenbouwkundig tekenaar / assistent ontwerper (32 – 40 uur)

De functie is bedoeld voor een enthousiaste teamspeler, die in Breda e.o. woont en zich kan vinden in onze manier van werken.

Als stedenbouwkundig tekenaar / assistent ontwerper werk je samen met de projectleider aan de uitwerking van stedenbouwkundige plannen, verkavelings- en inrichtingsplannen, presentaties, visualisaties en 3D maquettes.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting (steden-)bouwkunde en bij voorkeur enkele jaren werkervaring. Je heb een goede beheersing van tekenprogramma’s als AutoCAD, Sketch-up en Illustrator en hebt affiniteit met beeldbewerkingssoftware zoals Photoshop en Indesign. Ook ben je bekend met het officepakket (Word, Powerpoint en Excel). Communicatief vaardig zijn en zelfstandig kunnen werken zijn een pré.

Wij bieden een veelzijdige functie met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, goede arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO voor architectenbureau. Maar bovenal een prettige informele werkomgeving met fijne collega’s.

Ben je enthousiast? Stuur dan voor 31 oktober ‘16 een email met beknopte motivatie, inclusief CV en portfolio (max 5 Mb) naar esther@spacevalue.nl.

spacevalue2

replies are closed