Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


sollicitatie gesloten

17 augustus 2016 Vacatures
sab_logo 25

Vacature junior adviseur planologie (standplaats Arnhem)

Wie zoeken wij?

SAB zoekt een junior planoloog met 0 tot 3 jaar ervaring, standplaats Arnhem.

Wat houdt het werk in?

Als junior planoloog bij SAB help je mee bij het opstellen van ruimtelijke plannen (bestemmingsplannen, omgevingsplannen, ruimtelijke onderbouwing)en ruimtelijke visies en het geven van adviezen van allerlei aard. Je werkt onder leiding van een ervaren planoloog. In het kader van het SAB juniorplan is dat je mentor waar je met allerlei vragen terechtkunt. Je verkeert in een team van ontwerpers, planologen, juristen, ecologen en milieudeskundigen, zodat je kan terugvallen op aanwezige kennis.

Gevraagde kennis en vaardigheden

Je hebt een relevante opleiding gevolgd op WO- of HBO-niveau; planologie, sociale / economische geografie of vergelijkbaar. Je bent communicatief sterk, van nature naar buiten gericht, leergierig en assertief.

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en beschikt over uitstekende contactuele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een uitdagende brede functie en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (onder andere met het SAB juniorplan).
  • Een ambitieus en enthousiast team van circa 35 collega’s van verschillende disciplines met betrekking tot het RO-werkgebied, milieu en ontwerp.
  • Een informele werksfeer.
  • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving.
  • Passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer info

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Wim Lavooij of
mevrouw Mariël Gerritsen: 026 – 357 69 11

Reacties

Geïnteresseerd? Mail dan jouw cv met begeleidend schrijven, onder vermelding  ‘vacature junior adviseur planologie’ voor 31 augustus naar: personeelszaken@sab.nl
Of stuur het aan:
SAB
t.a.v. personeelszaken
Postbus 479
6800 AL Arnhem

sab arnhem