Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


SAB zoekt een senior stedenbouwkundige

24 januari 2017 Vacatures
logo SAB

SAB zoekt een senior stedenbouwkundige voor 32 -40 uur per week

SAB is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw en landschap. Met een flinke dosis ervaring en een frisse blik zetten we iedere dag alles op alles om de ambities van onze opdrachtgevers waar te maken.

In het volle Nederland hangt alles met elkaar samen. Dat maakt de wereld van de ruimtelijke ordening complex. Dat weten de overheid, marktpartijen en particuliere initiatiefnemers maar al te goed. Wij hebben een breed team van specialisten in huis om bij elk ruimtelijk vraagstuk te ondersteunen van het eerste idee tot en met de uitvoering. Daarmee is een project bij SAB van begin tot einde in goede handen. Met ruim 50 jaar ervaring weten we wat wel en niet werkt. Die bagage is onmisbaar en zetten we dagelijks in om duurzame plannen te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Als senior stedenbouwkundige ben je één van de gezichten van ons bureau. Je verbindt in je dagelijks werk je eigen visie met ons streven naar een hoogwaardige kwaliteit van onze plannen. Gevoel voor en ervaring met relatiebeheer en acquisitie wordt daarbij steeds ingezet. Je acteert in het spanningsveld van onze onafhankelijkheid enerzijds en de wensen van de opdrachtgever anderzijds en weet hierbij door heldere en doortastende communicatie bestaande en nieuwe opdrachtgevers te overtuigen en duurzaam aan jezelf en aan SAB te binden. Naast het aangaan van uitdagingen voor SAB en jezelf, daag je zeker ook onze jonge talenten uit zich te ontwikkelen tot gedreven stedenbouwkundig ontwerpers. Je maakt deel uit van diverse multidisciplinaire projectteams.

Gevraagde kennis en vaardigheden

  • Zeer ervaren stedenbouwkundige met relevante inhoudelijke en commerciële ervaring.
  • In staat tot het vertalen van de eigen visie in de organisatie en richting de klant.
  • Ruime kennis van en inzicht in de markt van de RO en stedenbouw.
  • Gedreven in het begeleiden van de klant met een langetermijnvisie.
  • In staat medewerkers te coachen en te laten excelleren.

Wij bieden

  • Een veelzijdige functie, waarin een substantiële bijdrage kan worden geleverd aan de verdere ontwikkeling van de discipline ontwerp binnen SAB.
  • Een ambitieus en enthousiast team van circa 35 collega’s van verschillende disciplines met betrekking tot het RO-werkgebied, planologie, milieu en ontwerp.
  • Een uitstekende werksfeer.
  • Een standplaats in Arnhem of Amsterdam.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edwin Harleman of Mariël Gerritsen: 026 – 357 69 11. Zie ook www.sab.nl.

Reacties

Geïnteresseerd? Mail dan jouw cv en portfolio met begeleidend schrijven, onder vermelding ‘vacature stedenbouwkundige’ vacaturenr. 2017010007, naar personeelszaken@sab.nl

Of stuur het aan:

SAB

t.a.v. personeelszaken

Postbus 479

6800 AL Arnhem

replies are closed