Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Rachel Carson Afstudeerprijs

10 november 2020 netwerkJong BNSP

Oproep aan afgestudeerden!

Ben of ken jij iemand die een scriptie of afstudeerwerk heeft geschreven op het gebied van milieu en/of duurzame ontwikkeling? Ding dan mee naar de Rachel Carson Afstudeerprijs 2021! De winnaar ontvangt een geldbedrag en krijgt de kans om zijn/haar scriptie te publiceren in het tijdschrift Milieu. De deadline voor aanmelding is 1 december!

De prijs is een initiatief van de VVM, netwerk van milieuprofessionals en een aantal milieu¬studieverenigingen. Hiermee willen zij grotere bekendheid geven aan het milieu- en duurzaamheid­onderzoek dat studenten hebben uitgevoerd. De juryleden zijn afkomstig uit het milieuwerkveld, de universiteiten en het hoger onderwijs.

De wedstrijd staat open voor studenten aan Nederlandse universiteiten en hogescholen die tussen januari 2019 en 24 november 2020 zijn afgestudeerd op een onderwerp met een directe relatie tot milieu of duurzame ontwikkeling. Afstudeerwerken die al eerder voor deze prijs zijn ingediend worden niet in behandeling genomen. Voor deelname komen in aanmerking: bachelor scripties en bachelor eindwerkstukken zoals adviesrapporten, video’s, en andere werken uit het HBO en masterscripties uit het WO. De HBO en WO inzendingen worden apart beoordeeld.

Meer info en aanmelding