Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Publieksopening Landschapstriënale 2 september

23 augustus 2017 BNSP
© foto Kees van der Veer

FEESTELIJKE PUBLIEKSOPENING LANDSCHAPSTRIËNNALE 2017

Hoe gaat het landschap van de toekomst er uitzien?

Op zaterdagmiddag 2 september 2017 is van 12.00 tot 17.00 uur de feestelijke Publieksopening van de Landschapstriënale 2017. Op Landgoed Kleine Vennep op PARK21 in Haarlemmermeer kan iedereen de hele middag genieten van een speciaal voorproefje van het uitgebreide maandprogramma van dit unieke driejaarlijkse rondtrekkende Landschapsfestival in Nederland.

Thema is ‘Het Volgende Landschap’. Voor iedereen die meer wil weten over de uitdaging en kwaliteit van Haarlemmermeer, Metropoolregio Amsterdam en het Nederlandse cultuurlandschap. Nu en in de toekomst. Met tal van excursies, tentoonstellingen, workshops, muziek en verhalen over het landschap door o.a. landgoedeigenaar Dirk Molenaar, wethouder John Nederstigt, Eric Luiten en Rik de Visser. Hoe gaat onze omgeving er de komende decennia uitzien? En wie gaat ervoor zorgen?

Allemaal vragen die worden beantwoord tijdens de Landschapstriënnale door kinderen, volwassen, inwoners, professionals en experts. Je bent van harte welkom op Landgoed Kleine Vennep om de sfeer te proeven, de tentoonstellingen te bekijken en mee te doen met bijvoorbeeld pallets bouwen, varen met een kajak onder NAP of de waterwandeling met het Podium voor Architectuur. In de boerderij op het landgoed draait de film ‘Tomorrow’. Kortom leuk én interessant voor jong en oud.

De toegang is gratis. Reserveren is voor sommige workshops nodig.
Bekijk hier het programma Landschapstriënale 2017.

BIJZONDERE EXCURSIE DOOR WERKGROEP DSO

Vanuit de BNSP en NVTL organiseert de  werkgroep DSO een bijzondere excursie naar de Landschapstriënale op dinsdag 6 september. Klik hier voor programma en aanmelding.