Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


PLANDAG 2021-2022

25 mei 2021 BNSP

Na een bewogen jaar waarin de eerste volledig digitale PlanDag werd georganiseerd in oktober 2020, heeft het bestuur besloten om in 2021 geen PlanDag te organiseren, noch fysiek noch digitaal.
Maar…
we laten dit veertigste ‘levensjaar’ van de PlanDag niet zomaar aan ons voorbij gaan. In het najaar van 2021 organiseren we een digitaal event, opgebouwd rond de thema’s van de afgelopen 40 jaar en waarbij interactie en uitwisseling voorop staan.
In aanloop naar het najaar zullen we vanaf nu alvast maandelijks terugblikken op 40 jaar PlanDag. Houd daartoe  onze LinkedIn en Twitter accounts in de gaten.

Voorts bereiden we een PlanDag voor in mei 2022, zodat we in het vertrouwde ritme opnieuw fysiek bij elkaar kunnen komen in een nieuwe gaststad. Precies die fysieke ontmoeting op een inspirerende locatie in België of Nederland is een van de typerende en gewaardeerde kenmerken van dit jaarlijkse evenement. Die traditie willen we graag voortzetten.

We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen. In juni sturen we u meer informatie over het najaarsevent geïnspireerd door de thema’s van 40 jaar PlanDag. Hopelijk zien we u in het najaar en/of op de fysieke PlanDag in 2022!

Heeft u nog boeken, foto’s en oorkondes van de Planologische Diskussiedagen uit eerdere jaren? Aarzel niet om deze met ons te delen en stuur een mailtje naar info@plandag.net.

Wij kijken ernaar uit om als Belgische en Nederlandse planners het debat weer met elkaar te voeren!