Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Plan ROS zoekt een Jurist Omgevingsrecht / Planoloog (M/V) (24 – 40 uur)

6 februari 2017 Vacatures
PLAN ROS LOGO

Kom jij ons team versterken?

Plan ROS is een adviesbureau werkzaam binnen de vakgebieden stedenbouw, ruimtelijke ordening en omgevingsrecht. Wij zijn een jong, snelgroeiend bedrijf op Strijp-S, het creatieve en culturele hart van Eindhoven. Met een team van 5 adviseurs werken wij aan projecten voor onder andere gemeenten, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

Plan ROS is geen doorsnee adviesbureau. Wij werken niet met managers maar zijn een hecht team met de focus op samenwerken. Hebben geen groot kantoor maar een stoere ruimte in het industriële Videolab. Wij kennen geen voorspelbare werkdagen, onze dagen zijn juist heel dynamisch. Er zijn geen assistenten die alles regelen, het is een gezellige georganiseerde chaos.

Wie zoeken wij en wat ga je doen?

Wij zoeken iemand met ervaring. Iemand die een bestemmingsplan kan maken, adviseert over juridische en ruimtelijke vraagstukken, offertes kan opstellen en op bezoek gaat bij opdrachtgevers. Iemand die houdt van pionieren, meedenkt en kansen benut om Plan ROS nog beter op de kaart te zetten.

Heb jij interesse en denk je dat wij jou zoeken? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 24 februari 2017 naar r.kerstens@planros.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rutger Kerstens (06 – 47976019) of Sjoerd Peters (06 – 46210767)