Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Pakhuis De Zwijger | Robbert Bovee | Blijvend in gesprek, alleen nu online

1 mei 2020 Bloghet nieuwe werken 2020

Jaarlijks organiseren wij meer dan 600 programma’s over een breed pallet aan onderwerpen. Hierbij is het ruimtelijke domein een grote pijler binnen onze programmering. Ons doel is vooral het verbinden van verschillende domeinen die zich met hetzelfde vraagstuk bezighouden. Door niet alleen met vakgenoten in gesprek te gaan, maar ook hier buiten de eigen box te kijken komen we tot nieuwe inzichten.

Met de komst van het coronavirus is er veel veranderd. Niets is meer zoals het was en alles moet anders. In het onderwijs, de zorg,  de logistiek en de handhaving. Van de één op de andere dag moest ook Pakhuis de Zwijger zich aanpassen aan de verdergaande maatregelen, zo ontstond de LIVECAST.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Onlangs hebben we in onze dependance in Amsterdam Zuidoost een tweede studio geopend om onder andere offline en online programma’s aan te bieden. Denk hierbij aan onze reguliere discussie avonden, maar ook maken we nu in samenwerking met gemeenten, ontwikkelaars en andere partijen een hoop nieuwe dingen.  Zoals video’s van gebiedsplannen, organiseren we online inspraakbijeenkomsten en online omgevingsparticipatie trajecten.

Juist in deze tijd vinden wij het extra belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten, te informeren en te inspireren. Dat doen we dus even niet meer zoals je van ons gewend bent, maar ‘gewoon’ online. Samen met doeners en denkers van over de wereld onderzoeken we in wat voor een stad en land we leven en hoe we deze in de toekomst graag zouden zien. Want alleen als we het gesprek blijven voeren, leren we hoe we het morgen beter en slimmer kunnen doen.

Kijk mee via onze website of praat mee via de Zoom webinar. Bekijk onze agenda en reserveer nu gratis je online plekje!

Indien je interesse hebt om samen over interessante thema’s binnen het ruimtelijke domein te programmeren hoor ik het graag. Je kan me mailen op robbert@dezwijger.nl

 

 

Een paar kijktips:

Making social impact in… New York City

What is the impact of the coronavirus on New York City? And who are committed to support the people that are affected most by the crisis?

 

Floris Alkemade, rijksbouwmeester

Bouwmeester in crisistijd

Terugblikken op vijf jaar met Floris Alkemade als rijksbouwmeester