Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Opleidingen

De BNSP staat voor ontmoeting, ontwikkeling en ondersteuning van de stedebouwkundige en planoloog. Ons vak is constant in ontwikkeling. Daarin willen wij onze leden, zowel individuele leden, bureaus als ook overheden en instanties, bijstaan om hun vaardigheden en kennis up-to-date te houden. Wij stellen een leven lang leren centraal door excursies naar actuele projecten, lezingen, masterclasses en ontwerp-onderzoeken  zoals het Project Regio van de Toekomst, te organiseren.

Daarnaast investeren in het netwerk van opleidingen in het vakgebied en willen we zowel voor het WO als het HBO als platform fungeren. Zo kunnen verbindingen worden gelegd tussen  de opleidingen onderling en ook tussen de (aankomende) jonge professionals en de vakwereld.

We stellen ons tot doel om een constante uitwisseling te hebben in de driehoek van beroepspraktijk, opleidingen en beroepsbeoefenaar.

Uit het netwerk

Independent School for the City | Dirty old town

  “Dirty Old Town” uses the methodological triad of Research, Stories and Strategies to explore the contradictions and complexities of contemporary cities: the effects of.

Lees meer
BNSP

GEMEENTE DEN HAAG + POSADMAXWAN + BURO SANT EN CO + MECANOO ZOEKEN 4 TRAINEES

GEMEENTE DEN HAAG + POSADMAXWAN + BURO SANT EN CO + MECANOO ZOEKEN 4 TRAINEES Ben jij de stedelijk of landschappelijk ontwerper van de toekomst?.

Lees verder
BNSP

Jonge stedenbouwers massaal op zoek naar mentoren

Met de invoering van beroepservaringsperiode als voorwaarde voor het behalen van de stedenbouwkundige titel in 2015, is het aantal jong professionals die zich hiertoe willen.

Lees verder
BNSP

Saxion Hogeschool Deventer | De Oogst

Graag nodigt Saxion Deventer je uit voor Oogst 2019 op donderdag 13 juni bij hogeschool Saxion in Deventer. Tijdens deze inspirerende netwerkmiddag maak je kennis met de.

Lees verder
BNSP

9 mei werkconferentie HBO-opleidingen in het ruimtelijk domein

De BNSP (Beroepsvereniging Nederlandse Stedebouwkundige en Planologen) nodigt u en uw collega’s graag uit voor een werkconferentie ‘Aansluiting opleidingen en de toekomstige beroepspraktijk’ . Datum:.

Lees verder