Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Opleidingen

Ons vak is constant in ontwikkeling. Daarin willen wij onze leden bijstaan om hun vaardigheden en kennis up-to-date te houden. Wij stellen een leven lang leren centraal door; excursies, lezingen, masterclasses en ontwerp-onderzoeken. Daarnaast investeren we in het netwerk van opleidingen in het vakgebied.

Ook organiseert de BNSP in samenwerking met de NVTL het Ruimtelijk Traineeship, een tweejarig traject waarin jij als jong professional werkervaring opdoet bij vier verschillende werkgevers en  je het Professional Experience Program volgt om je geregistreerde titel in jouw vakgebied als stedenbouwer te behalen. Benieuwd naar ervaringen lees de BEP Talks

 

 

BNSP

Gezocht kandidaten voor Ruimtelijk Traineeship Midden Nederland

Waterschap Vallei & Veluwe, H+N+S Landschapsarchitecten, Witteveen + Bos raadgevende ingenieurs, WING ZOEKEN SAMEN 4 TRAINEES Profiel Ben jij de ruimtelijk ontwerper die wil werken.

Lees meer
BNSP

Gezocht Ruimtelijk trainees voor het Ruimtelijk Traineeship Rotterdam IV

GEMEENTE ROTTERDAM + URBIS + BGSV + KUIPERCOMPAGNONS ZOEKEN 4 TRAINEES Profiel Ben jij de stedelijk of landschappelijk ontwerper van de toekomst? Ben jij de.

Lees verder
BNSP

Ruimtelijk Traineeship en PEP

De titels architect, stedenbouwkundige, tuin- en landschapsarchitect en interieurarchitect zijn beschermd door de Wet op de architectentitel. Deze titels mogen uitsluitend gevoerd worden als je.

Lees verder