Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Nationale dialoog bouwcultuur | 5 maart, vliegbasis Soesterberg

19 februari 2020 BNSP Uit het netwerk

 

Foto: Flip ten Cate

Aan ambitieuze doelen geen gebrek. Of het gaat om woningbouw, energietransitie, klimaatdoelen, omgevingskwaliteit, investeringen, de lat ligt hoog. En terecht, want het gaat over de toekomst Nederland. De BNSP werkt inhoudelijk mee aan de Nationale Bouwdialoog met pitches lezingen en presentaties.

We hebben al veel bereikt, maar er is nog veel meer potentieel aan te boren. De keuzes die we maken, de manier waarop we daar uitwerking aangeven, en met wie bepaalt de koers van Nederland.

Alleen kunnen we soms ver komen, maar niet ver genoeg. We hebben elkaar nodig, misschien wel meer dan ooit. We kunnen niet zonder een gedeeld perspectief, zonder wederzijds vertrouwen, zonder kennis van elkaars standpunten en doelen, zonder ‘partners in crime’.

Daarom vindt op 5 maart 2020 op de voormalige Vliegbasis Soesterberg in Den Dolder de Nationale Dialoog Bouwcultuur plaats. Een plek die ontregelt en uitnodigt buiten gebaande paden te gaan. Durf jij je te laten opsluiten in de commandobunker voor een stevige dialoog? Of deel te nemen aan Secret Operation 610 onder leiding van maker Studio Frank Havermans? Wil jij meediscussiëren hoe je in de lokale praktijk als copiloten kunt sturen op ruimtelijke kwaliteit? Kunnen we versnellen zonder kwaliteit uit het oog te verliezen? Lukt het om Nederland duurzaam mooier te maken? Kunnen we de vergezichten van ontwerpend onderzoek inzetten voor concrete resultaten op regionaal en lokaal niveau?

Meer weten over het dagvullende programma? Of je direct aanmelden? Ga naar www.nationaledialoogbouwcultuur.nl Kaarten kosten 150,00 (incl. btw), lunch, publicatie en borrel inbegrepen.