Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Luc Bos Stedenbouwkundigen zoekt Stedenbouwkundig Ontwerper

24 oktober 2017 Vacatures

Luc Bos Stedenbouwkundigen is per direct op zoek naar een stedenbouwkundig ontwerper. De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van planconcepten, het verbeelden en uitwerken daarvan in maquettes, tekeningen en rapportages. Het bureau heeft een veelzijdige opdrachtenportefeuille; variërend van conceptueel ontwerp tot plannen voor de inrichting van de openbare ruimte.

FUNCTIE

Wij werken aan prachtige opgaven en zoeken versterking in ons team met een gedreven en ervaren stedenbouwkundig ontwerper met een pro-actieve houding en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt aan stedenbouwkundige plannen vanuit een ontwerpende en onderzoekende houding. Nauwkeurigheid is belangrijk en zaken in een kritisch daglicht stellen; op zoek naar de vraag achter de vraag om tot een nog beter ontwerp te komen.

Je ziet het als een uitdaging om een ontwerp uit te werken tot een uitvoerbaar plan. Daarbij zoek je naar optimalisatie in het ontwerpproces. Ook het presentabel maken van plannen behoort tot het takenpakket. Met een ontwerpende houding ben je op je eigen manier een aanwinst voor het bureau.

PROFIEL

  • Minimaal HBO-denkniveau, met enkele jaren werkervaring
  • Grote affiniteit met stedenbouw, landschap en architectuur; zichtbaar in je portfolio
  • Passie voor het vak, positieve instelling, creatief en ambitieus
  • Resultaatgerichte instelling
  • Sterke visuele verbeeldingskracht en goede gedegen beheersing van : Indesign, Photoshop, Illustrator en Sketchup. Enige kennis van Autocad is wenselijk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een zelfstandige en communicatieve persoonlijkheid
  • Accuraat, flexibel en assertief

WIJ BIEDEN:

een creatieve en verantwoordelijke functie met perspectief, in een dynamische en informele werkomgeving.

Sollicitatie met uitgebreide CV kun je voor 20 november 2017 sturen via e-mail naar hq@lucbos.eu  t.a.v. dhr. Luc Bos, onder vermelding van Vacature stedenbouwkundig ontwerper.

Vragen over de functie kun je stellen per e-mail: hq@lucbos.eu; je wordt dan z.s.m. terug gebeld.

www.lucbos.eu