Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Laatste lezers bevestigd voor Omgevingstournee Energietransitie

12 september 2016 Nieuws
erv-header

ervOtto Hettinga van onder meer EnergieRijk Voorst (ERV) is de laatste lezer. EnergieRijk Voorst is een coöperatieve vereniging i.o. met als doel het gebruik van duurzame energie te stimuleren voor inwoners, bedrijven en instellingen binnen de gemeente Voorst. ERV behartigt de belangen van haar leden, gericht op het verminderen van het gebruik van energie en op productie en gebruik van duurzame energie door haar leden. Wachten op de overheid is geen optie meer, het duurt te lang en zeker in deze tijd van vergaande bezuinigingen wordt van de overheid weinig verwacht. Momenteel zijn er twee werkgroepen actief: de werkgroep zonnepanelen en de werkgroep Creatieve Energieconcepten.

Heb jij je al aangemeld voor de bijeenkomst over energietransitie op 22 september in Zutphen? Doe mee met de meest ambitieuze regio in Nederland, de stedendriehoek Apeldoorn, Zupthen en Deventer. De energietransitie gaat in grote stappen vooruit. Jij ook?
 
Meld je aan
 
De bijeenkomst is onderdeel van de Omgevingstournee. Een reeks bijeenkomsten georganiseerd door de BNSP met elke keer een ander thema en een andere regio. Elke keer staat een onvermijdelijke opgave of ontwerpprincipe uit het Manifest 2040 centraal. De bijeenkomsten zijn voor iedereen en  los te bezoeken. Meer weten over de Omgevingstournee?
 
beeldmerk ET zutphen 300