Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Kickstad | Participatie & Corona? Doe mee!!!

14 april 2020 Bloghet nieuwe werken 2020
Marnix ten Holder | Kickstad

Vanuit Kickstad houden we ons bezig met duurzame stadsontwikkeling. In onze projecten merken we, net als veel andere collega’s / bureaus, dat het participatietraject uitdagingen heeft in corona tijd. Veel projecten willen door, maar moeten alternatieven verzinnen voor de geplande fysieke bijeenkomsten en sessies.

We hebben besloten om de kennis en ervaring die we hierbij opdoen te delen via focusgroups en webinars. Ook zijn we een LinkedIn groep gestart met ruim 200 leden binnen twee weken. Hier worden tips, ervaringen en vragen gedeeld. Zo helpen we elkaar om elkaars projecten tot een succes te brengen in deze periode.

Aanstaande vrijdag 17 april is van 14.00 tot 15.00 uur een nieuwe webinar over de thema’s inclusiviteit en cocreatie in participatietrajecten. Aanmelden kan via deze link.

Ik vind het erg inspirerend om te merken hoe zeer iedereen bereid is om kennis te delen. Niet op je eigen eilandje blijven werken, maar elkaar opzoeken om meerwaarde te leveren. Zo komen de ruimtelijke opgaven door deze corona crisis!

Meer info over kickstad