Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Kennismarkt Omgevingsweb | 7 november | Pakhuis De Zwijger

20 september 2017 netwerk

Omgevingsweb is een groot en gespecialiseerd kennisportal op het gebied van omgevingsrecht. De website biedt maandelijks aan 40.000 mensen uit het vakgebied het laatste nieuws, vragen & antwoorden en actuele bewerkingen van jurisprudentie. Op een kritische en onafhankelijke manier wordt bericht gegeven van de actualiteiten binnen het omgevingsrecht. Naast nieuws en achtergronden draagt Omgevingsweb ook informatie over via webinars, workshops en congressen.

Op 7 november vindt een bijzondere kennismarkt plaats in Pakhuis De Zwijger. Tijdens deze dag heb je de mogelijkheid om alle aspecten van de wet en de implementatie in de praktijk onder de loep te nemen. In het plenaire programma geven experts inzicht in de wet en de nieuwe manier van werken. Daarnaast kan je zelf kiezen uit een tiental workshops om te bepalen op welke aspecten van de Omgevingswet je graag verder wilt inzoomen. Deelname: € 295,00

Leden van de BNSP ontvangen € 70,00 korting en betalen  € 225,00. Op het inschrijfformulier bij  opmerkingen dient BNSP en het lidmaatschapnummer van de BNSP te worden vermeld om deze korting te verkrijgen.

Meer info en aanmelding