Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


JUUST zoekt een Adviseur Ruimte

19 april 2018 Vacatures

 

Juust groeit en zoekt versterking! Wij zijn een team specialisten op het vlak van Ruimte, Mobiliteit en Civiele Techniek dat zich onderscheidt door een sterke verwevenheid van deze disciplines en door een gevarieerd aanbod van projecten en opdrachtgevers. Juust biedt jou een werkomgeving waarin eigen verantwoordelijkheid en creativiteit sleutelwoorden zijn. Je collega’s zijn gedreven, kritisch op kwaliteit, delen graag hun kennis en vaardigheden en kunnen een goede grap wel waarderen. Wij dagen je uit met niet alledaagse projecten en vraagstukken en geven je ruimte te groeien in jouw ambitie en ontwikkelmogelijkheden.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met uiteenlopende verkeerskundige vraagstukken en bent verantwoordelijk voor het complete proces van bijvoorbeeld ontwerpopgaven of mobiliteitsplannen. Uiteraard onderhoudt je een goede relatie met belanghebbenden en plant je afspraken efficiënt in (op kantoor of op locatie). Je fungeert als sparringpartner voor je collega’s, opdrachtgevers en opdrachtnemers. Je collega’s doen regelmatig een beroep op jouw verkeerskundige kennis met betrekking tot hun eigen projecten. Andersom betrek jij je collega’s op Civiele Techniek en Ruimtelijke Ordening bij het uitwerken van jouw verkeerskundige oplossingen. Je hebt oog voor wat er binnen de organisatie gebeurt en draagt actief bij aan de groei van Juust, zowel op gebied van acquisitie als het kwaliteitsniveau wat wij nastreven.

De redenen dat jij een aanwinst voor ons team bent:

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een (soort)gelijke functie op HBO-niveau of hoger. Jouw rapportages en offertes zijn helder, doelgericht en realistisch opgesteld in foutloos Nederlands. Ook kun je deze gemakkelijk mondeling toelichten en overbrengen op je gesprekspartners waarbij je aansluit op hun kennis en niveau. Je haalt het beste uit jezelf en bent in staat anderen te inspireren met je ideeën en creativiteit.

Zeg jij, Juust ja?!
Je stuurt je cv per e-mail op naar info@juustdaarom.nl met een korte, begeleidende tekst of videopitch waarin jij ons overtuigt van jouw passie voor het vak.

Meer weten? Bel dan met Jan d’Haens op 06 – 28 63 75 30.

Kijk ook op www.juust.nl en social media FB en LinkedIn om meer te weten te komen over ons bedrijf.

Locatie: Kapelle (langs de A58 nabij Goes).
Binnen een uur te bereiken vanaf Breda, Barendrecht, Gent, Antwerpen.