Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Jong BNSP | Wie zijn we

NIEK VAN DER VELDE
Ik ben werkzaam bij de Gemeente Zoetermeer. Jong BNSP biedt de kans om mijn brede interesse binnen het vakgebied te botvieren. Er gebeurt heel veel interessants waar je meestal geen tijd voor of toegang tot hebt. Onder de vlag van Jong BNSP komen we laagdrempelig binnen bij bureaus, gemeenten en projecten. Leuk aan de activiteiten is niet alleen het feit dat je interessante dingen ziet, maar ook dat je hierover met elkaar in gesprek gaat.

ESTHER WEVER
Ik werk bij  Generation.Energy, waar ik met veel enthousiasme werk aan ruimtelijke energieopgaven. Recent heb ik een premaster Architectuur en Stedenbouwkunde gevolgd aan ArteZ. Om mijn netwerk binnen het ruimtelijk werkveld te vergroten, heb ik mij aangesloten bij Jong BNSP.
Zo kan ik mijn kennis op het ruimtelijk vlak kan vergroten, en in contact kan komen met vakgenoten. Ook verwacht ik veel inspiratie op te doen tijdens verschillende lezingen en bureaubezoeken. Mijn eerste evenement, de Urban Data seminar, was een groot succes, want: wat is de rol van de ontwerper, en van de burger in de toekomst, in data-gedomineerde “smart cities”? Ik kijk er naar uit nog veel inspirerende evenementen te organiseren!

SYLVAN MUIJLWIJK
 Ik werk op de afdeling Stedenbouw & Planologie van de Gemeente Den Haag. Hier werk ik aan uiteenlopende opgaven in het centrum van de stad. Daarnaast ben ik bezig met de beroepservaringsperiode om mijn stedenbouwkundige titel te behalen. Ik heb een brede interesse in het vakgebied en vind daarbij de raakvlakken en samenwerking tussen verschillende disciplines een leuke uitdaging. Als bestuurslid van Jong BNSP heb ik de mogelijkheid om mijzelf breed te blijven ontwikkelen en in contact te komen met enthousiaste vakgenoten. Daarbij zijn de activiteiten die we organiseren naast inhoudelijk interessant ook erg gezellig!

THOMAS DILLON
Ik werk bij Vereniging Deltametropool. Voor mij is een interdisciplinaire aanpak cruciaal om de complexe uitdagingen waar we voor staan het hoofd te bieden, en daarbij nieuwe kansen te blijven benutten. Daarvoor hebben we behoefte aan systeemdenken dat grenzen overstijgt.
Met Jong BNSP hoop ik bij te dragen aan de uitwisseling van kennis en ervaring (ook tussen disciplines), op een laagdrempelige en leuke manier. Een interdisciplinaire en systeemgerichte aanpak kan immers niet alleen inspirerend en leuk zijn, maar kan ook innovatie en implementatie helpen bevorderen.

AXEL BUYSSCHAERT 
Ik werk bij de Gemeente Rotterdam, afdeling Ruimtelijk Ontwerp en Advies. Bij Jong BNSP aangesloten na het organiseren van evenement “Jong BNSP pakt de trein”. Via Jong BNSP kom ik in contact met andere toffe jonge professionals op evenementen waar we zelf de onderwerpen voor aandragen. Ook het contact op een laagdrempelig en aanspreekbaar niveau met de ervaren vakgenoten die we uitnodigen is voor mij een groot pluspunt van de Jong BNSP.

LINDA VAN OS
ik ben als Stedenbouwkundige werkzaam bij de Gemeente Capelle aan den IJssel. Jong BNSP is een mooie manier om meer vakgenoten te leren kennen, informatie uit te wisselen en inspiratie op te doen. Naast het organiseren van evenementen, hoop ik binnen het bestuur ook een verbindende rol te kunnen spelen voor onze vakgenoten bij de verschillende opleidingen die ons land rijk is. Ik kijk er altijd naar uit om mooie thema’s op de agenda te zetten!

WOUTER GAASTRA
Ik ben afgestudeerd als geograaf en planoloog aan Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2018 werk ik bij Witteveen+Bos. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit om nieuwe plaatsen te ontdekken. Dit is ook wat mij enorm fascineert, nadenken over de ruimte om ons heen.
Ik heb altijd veel plezier gehad in het in samenbrengen van vakgenoten. Vandaar dat ik mij heb aangemeld voor het Jong Bestuur van de BNSP. Eén van de zaken waar ik mij mee bezig wil houden is het vergroten van de P van BNSP, het leukste vakgebied planologie.

RICK SCHOONDERBEEK
Ik volg het Ruimtelijk Traineeship Rotterdam. Hierdoor werk in twee jaar tijd bij ECHO, Gemeente Rotterdam, LOLA en Rho. Ik kijk ernaar uit om bij Jong BNSP leuke evenementen te organiseren, inspirerende ervaringen op te doen en daarbij inspirerende mensen te ontmoeten. Ik vind het belangrijk dat jonge ontwerpers een platform hebben waar zij buiten het netwerk van hun baan kunnen stappen en dit is precies wat Jong BNSP biedt. Ik heb erg veel zin in mijn tijd bij Jong BNSP en hopelijk tot bij één van onze evenementen!

EN JIJ?!..
Met veel plezier organiseren wij de activiteiten, houden we jullie up to date en zorgen we af en toe voor een leuke borrel. Werk jij op een interessante plek en lijkt het je leuk om andere mensen jouw werkplek te laten zien, heb je een idee voor een leuke excursie of zin om je in te zetten voor de young professionals uit ons vakgebied? Laat je horen en doe mee!

Je kunt ons bereiken via jong@bnsp.nl. Of…wil je mee naar een van onze activiteiten? Houdt dan de Facebook, LinkedIn of Instagram van de Jong BNSP in de gaten!