Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Jong BNSP

Jong BNSP is een netwerk voor en door jonge professionals in het ruimtelijk werkveld. Of je nu werkt als stedenbouwkundige, planoloog of gewoon  werkzaam bent in het ruimtelijk domein, samen creëren we een platform dat aan de ruimtelijke toekomst van Nederland werkt! We delen kennis, bouwen aan een netwerk en organiseren inspirerende activiteiten voor jonge vakgenoten onder de 35 jaar.

Kennis Tijdens onze activiteiten zetten we je aan het denken, om te inspireren en om te discussiëren over de actualiteit van het vakgebied. Of je nu studeert of werkt, behoefte aan nieuwe kennis en nieuwe ideeën heeft iedereen! We organiseren daarom met regelmaat een excursie, bureaubezoek of lezing.

NetwerJong BNSP verbindt mensen en verschillende disciplines, zo laten we de mogelijkheden binnen het vakgebied zien. Ook organiseren we iedere twee jaar een prijsvraag waar jonge vakgenoten hun ideeën presenteren.  Tijdens onze activiteiten en de borrels na afloop raak je makkelijk met (on)bekenden aan de praat.

We hebben ook een pagina BEP Talks, waar onder andere ruimtelijke trainees hun ervaringen met je delen. Meer info over het Ruimtelijk Traineeship en het behalen van je titel.

JONG lid
BNSP doet nog meer voor jonge vakgenoten en studenten. Je kunt Jong-lid worden tegen gereduceerd tarief. Jong professionals tot 35 jaar betalen een gereduceerd tarief van € 81,50,- per jaar. Studenten aan een erkende opleiding betalen een gereduceerd tarief van € 20,-. Studenten dienen een kopie van hun collegekaart te overleggen.
Ik word JONG lid

 

Wil je mee naar een van onze activiteiten? Houdt dan de Facebook en LinkedIN pagina van Jong BNSP in de gaten! Wil je onze activiteiten bekijken? Volg ons dan op instagram.
Wil jij graag meer weten over een bepaald thema dat jij belangrijk of interessant vindt? En wil jij samen met jonge beroepsgenoten activiteiten organiseren? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur ons een mailtje op jong@bnsp.nl!

Jong BNSP wordt geleid door een actief bestuur bestaande uit Jong Professionals.

 

BNSPnetwerk

Vooraankondiging Activiteit Jong BNSP en Netwerk Jong Leefomgeving over Stedenbouwkunde & Omgevingswet

Het bestuur van Jong BNSP en Netwerk Jong Leefomgeving slaan de handen ineen voor de organisatie van een activiteit over Gebiedsontwikkeling! Subthema’s zijn Stedenbouwkunde én de Omgevingswet. Het programma zal.

Lees meer
BNSP

Wandeling Scheveningen Boulevard | JongBNSP Verslag

Begin oktober maakten we (Jong BNSP) een wandeling langs de vernieuwde Boulevard van Scheveningen. Helaas liet het weer ons een beetje in de steek. Maar.

Lees verder
BNSP

Hanna Prinssen en Vic Lagrouw winnaars van de KuiperCompagnons Graduation Awards

Foto: Nadine van den Berg | Alle prijswinnaars samen met juryvoorzitter Gijs van den Boomen en hoofdredacteur BK Mark Hendriks Tijdens een feestelijke en drukbezochte.

Lees verder
BNSP

Inktober; de resultaten

Tijdens het online Inktober 2021 evenement deelden jonge ontwerpers elke dag hun creativiteit via onze Instagram. Aan de hand van één woord maakten de deelnemers.

Lees verder
BNSP

Ga mee naar de zee | Excursie van Jong BNSP naar de Boulevard van Scheveningen

Datum: 1 oktober 2021 Tijd: 16:30 – 18:00   Ga mee naar de zee! Jong BNSP gaat op 1 oktober naar de Scheveningen Boulevard. Deze.

Lees verder
BNSP

Inktober 2021 the challenge | JongBNSP

    JONGBNSP | INKTOBER 2021 | 1 t/m 31 oktober Tijdens de maand oktober gaan wij weer schetsen. De Jong BNSP Inktober challenge 2021.

Lees verder
BNSP

Save the Date | Afstudeerders in debat | 4 november 15:00 uur

Reserveer in je agenda:  donderdag 4 november staat het debat over het beste afstudeerproject van studenten stedenbouw en landschapsarchitectuur 2021 geagendeerd en vindt de feestelijke.

Lees verder
netwerk

Kennislab voor Urbanisme |SUMMERSCHOOL 18 – 20 oktober ‘Bedrijventerreinen grijs en grauw? Maak ze groen – blauw!’

Bedrijventerreinen zijn belangrijk voor het vestigingsklimaat en de economie van steden. Een groot deel van het stedelijke bedrijfsleven vindt hier plaats. Maar ze nemen ook.

Lees verder
BNSP

De toegankelijke stad | Save the date: 8 oktober

Wat is de rol van ontwerpers in de toegankelijkheid van de openbare ruimte? In navolging van het INC. Festival en het VN-verdrag voor de rechten.

Lees verder
Blog

Jong BNSP ism Generation.Energy, verslag van de excursie naar Zonnepark ’t Oor

Op 24 juni is Jong BNSP op excursie geweest! Samen met Generation.Energy is deze excursie opgezet om van dichtbij te kunnen zien hoe creatieve koppelingen.

Lees verder