Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


InfraTrends 2018 | Zo begin je een transitie

25 oktober 2018 netwerk

 

 

NGinfra en haar partnerorganisaties Rijkswaterstaat, ProRail, Alliander, Vitens, Schiphol en Havenbedrijf Rotterdam nodigen de leden van de BNSP graag uit voor het enige jaarlijkse congres over netwerkgebonden infrastructuur: Bent u er ook bij?

Met prikkelende discussies onder leiding van dagvoorzitter Jan Sjerps • Directeur Klimaat, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Birgitta Westgren over wat de verduurzamingsopgave vergt van infrabeheerders • Inspiratie van energie-expert Roland Pechtold, tegenwoordig algemeen directeur van GroenLeven, marktleider in zonneparken, voorheen werkzaam bij Shell, Spencer Stuart en als CEO van corporates Argos en Vandervalk+degroot • Inspirerende werktuinen • Transitie volgens jongprofessional Harm-Jan Idema, mobiliteitsadviseur en Tafelverbinder van jongerenorganisatie KEK • Transitie volgens de gebruiker en de maatschappelijke waarde van infra door ANWB directeur Frits van Bruggen • Bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’ voor studenten en jonge professionals

Meer info en aanmelding

Bootcamp voor studenten en jonge professionals

Voor studenten en jonge professionals organiseert het Kennislab voor Urbanisme in opdracht van NGinfra de bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’. Op InfraTrends presenteren de jonge talenten hun visie op de toekomst, op basis van de huidige strategieën van de  infrabeheerders. Welke oplossingen zien infrabeheerders over het hoofd? Heeft u nog talentvolle en ambitieuze studenten en/of jonge professionals in uw netwerk? Zij kunnen zich t/m 29 oktober aanmelden voor de bootcamp.

Meer info en aanmelden

Deelname is kosteloos.