Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Vacature gesloten

28 oktober 2016 Vacatures
inbo-vacature

Projectmedewerker met organisatietalent gezocht!

Je voelt je uitgedaagd om bijzondere bijeenkomsten te organiseren. Van informatieavonden over de toekomst van een binnenstad tot werkbezoeken aan leerzame projecten. Van workshops met deskundigen voor de ruimtelijke ontwikkeling van een gebied tot een jury-overleg in het kader van een nationale prijsvraag over eigentijds wonen. Je weet hiervoor de juiste mensen te benaderen, een verrassende locatie te regelen en een inspirerend inhoudelijk programma voor te bereiden.

Wij zoeken een organisatietalent dat zich snel inhoudelijke materie meester maakt, creatieve ideeën heeft, affiniteit heeft met vormgeving en plezier heeft in communicatie. Graag met kennis van of belangstelling voor de onderwerpen waar het team van Urban Strategy aan werkt; innovatieve woningbouw, centrumontwikkeling, participatie, stedenbouw en gebiedsontwikkeling. Bij voorkeur met een achtergrond in planologie, sociale geografie, stadsgeografie of vastgoed. Wij bieden een fijne werkomgeving in Amsterdam met leuke uitdagingen.

Voel je je thuis bij een jong en nieuwsgierig team? Werk je graag aan maatschappelijk relevante en wisselende projecten? Ben je ondernemend? En heb je een relevante HBO/WO opleiding afgerond? Wij kijken uit naar een kennismaking.

Stuur je motivatie en CV voor 14 november door naar pz@inbo.com. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Lotte Flick  06 – 15002867.
 
inbo

replies are closed