Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


vacature gesloten

28 oktober 2016 Vacatures
inbo-vacature

Junior planoloog

Net afgestudeerd of aan het afstuderen? Zin om in de praktijk aan de slag te gaan? Door te werken aan actuele, uitdagende en maatschappelijke opgaven? Bij een bureau met veel jonge en ervaren collega’s? Dan verwelkomt het team van Urban Strategy je graag.

Wij zoeken een junior planoloog die belangstelling heeft voor wonen, ruimtelijke economie, vastgoed en/of gebiedsontwikkeling. Die onderzoekt, graag samen werkt met collega’s en onze opdrachtgevers, die affiniteit heeft met participatieprocessen en zich uitgedaagd voelt om hierbij verrassende communicatiemiddelen in te zetten.

Uiteraard begeleiden we je hierbij, maar zelfstandigheid, een ondernemende houding en een gezonde dosis eigenwijsheid stellen we zeker op prijs.

Wat bieden wij je? Veel verschillende projecten. Persoonlijke  ontwikkeling door concreet aan de slag te gaan en door opleidingen (Inbo Academie) en uitwisseling van ervaring (Inbo Avonden, werkbezoeken, intervisie). De beste opdrachtgevers, variërend van gemeenten, provincies, rijk, corporaties, ontwikkelaars tot instellingen. Een leuk team en een bureau met zo’n 180 collega’s. Een fijne werkomgeving in Amsterdam, met mogelijkheden om thuis te werken.

Interesse? Stuur je motivatie, CV en portfolio door voor 14 november naar pz@inbo.com Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Lotte Flick  06 – 15002867.
 
inbo

replies are closed