Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Vacature gesloten

11 oktober 2016 Vacatures
logo_inbo_aubergine-oranje

Wie zoeken we?

Inbo zoekt een veelzijdige stedenbouwkundige! Ben je net klaar met je stedenbouwkundige opleiding of heb je al enkele jaren ervaring? Ben je een energieke ontwerper die veel praktische werkervaring wil opdoen, maar ook zelfstandig aan projecten kan werken en kennis wil maken met de kansen die Inbo te bieden heeft? Structuurvisies, stedenbouwkundige visies, verkavelingsplannen en inrichtingsplannen zijn jou niet onbekend. Daarnaast vind jij het leuk om in een hecht team samen te werken en elkaar te inspireren!

Wat vragen we?

Een gemotiveerde en inspirerende ontwerper met een afgeronde relevante opleiding aan de TU of AvB. Jij bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een aantoonbaar ontwerptalent en interesse in realisatie en bent in staat te werken en te schakelen in alle fasen van een opgave. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het verbeelden en presenteren van ideeën en visies en het uitwerken van plannen.

De ideale kandidaat?

Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan contact op met PZ@inbo.com en vertel ons waarom jij bij ons wilt werken, stuur je CV en portfolio mee vóór 24 oktober a.s.!
Je werklocatie zal in het midden van het land zijn, wisselend tussen Amsterdam en Woudenberg. Voor vragen kun je contact opnemen met Lotte Flick +31332868211.

Vereisten: Rijbewijs B en ervaring met de volgende software: Adobe-programmatuur, cad-programma’s en Sketch-up programma’s. Ervaring met Microstation is een pré.

inbo

replies are closed