Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Help jij mee het Nederland van de Toekomst te maken?

19 oktober 2017 Nieuws
Naamloos1 resize

30 NOVEMBER | BNSP-DAG | BLOK JE AGENDA EN KOM!

Wat is onze bijdrage als stedenbouwers, planologen en ruimtelijke ordeningsdeskundigen aan de Nationale Omgevingsvisie. Hoe dragen we zorg dat wij als beroepsgroep worden meegenomen in het proces van het maken van het Nederland van de Toekomst.

Deze dag vormt de start van een ambitieus BNSP-Meerjarenplan inzake het integraal meedenken over en meewerken aan de NOVI. Niet zozeer de waarom-vraag maar vooral de hoe-vraag is hierin leidend. De OmgevingsTours uit 2016 en 2017 zijn hierin mede de aanjagers en bieden aanleiding om de discussie nu verder toe te spitsen op het betrekken van de beroepsgroep in het proces van de NOVI.

De Dag wordt gevuld met presentaties, discussies en workshops en er wordt wat van je gevraagd! Samen met overige collega-professionals werk je mee aan het vormgeven van de toekomst van Nederland. Jouw deskundigheid is leidend.

Reserveer 30 november, blok je agenda voor deze bijzondere BNSP-Dag. Meer informatie over het programma, de sprekers, workshops en workshopleiders volgt zo spoedig mogelijk .

Schrijf je alvast in!

BNSPdag 2017 | Help jij mee het Nederland van de toekomst te maken?

BNSPdag 2017 | Help jij mee het Nederland van de toekomst te maken?

Bezig met versturen
© Afbeelding Google Earth