Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Heb jij passie voor stedenbouw of planologie? Kom als bestuurslid bij Jong BNSP!

4 mei 2017 BNSP

Jong BNSP

Organiseer naast je studie of werk actuele activiteiten met andere enthousiaste jonge mensen binnen Jong BNSP thema-ateliers!

 

WAT IS JONG BNSP?

Jong BNSP is een tak van de BNSP (Beroepsvereniging voor Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen) die zij aan zij met het BNSP bestuur opkomt voor de belangen van stedenbouwkundigen en planologen. In het geval van Jong BNSP doen we dat voor de jonge vakgenoten onder de 35 jaar, zowel voor studenten als jong professionals. Of je nu stedenbouwkundige, planoloog, landschapsarchitect of sociaal geograaf bent, samen met jonge mensen creëren we een platform dat aan de ruimtelijke toekomst van Nederland werkt! Om die reden richten we ons op kennisontwikkeling, het helpen opbouwen van een netwerk en daarmee ook met business gerelateerd ‘matchmaking’.

 

Jbnsp

WAT DOEN WE?

Afgelopen jaren hebben we verschillende excursies, prijsvragen, bureaubezoeken, lezingen en workshops georganiseerd en hebben we bijvoorbeeld ook een artikel over de BEP (Beroepservaringsperiode) geschreven namens jonge stedenbouwkundigen. Per thema wordt gekeken naar een passende activiteit of andere output.

 

wat doen we 1wat doen we

 

 

 

 

WIE ZOEKEN WE? 

Mis jij ook bepaalde onderbelichte thema’s die jij belangrijk vindt in je studie of op je werk? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken mensen die vanuit hun interesse en nieuwsgierigheid actief met actuele thema’s aan de slag willen in Jong BNSP thema-ateliers. Binnen deze thema-ateliers kun je samen met andere enthousiaste jonge beroepsgenoten activiteiten organiseren of andere output genereren. Wanneer je bepaalde thema’s of punten binnen ons vakgebied extra onder de aandacht wil brengen, wil veranderen of verbeteren, dan kan dat nu bij Jong BNSP!

Dus wil jij naast je werk of studie samen met jonge beroepsgenoten activiteiten organiseren, dan lijkt het ons leuk binnenkort eens met je te praten over jouw passie en wat je kan betekenen binnen Jong BNSP! Stuur voor maandag 22 mei een kort mailtje met jouw achtergrond, passie en idee voor een Jong BNSP thema-atelier naar jong@bnsp.nl, dan nemen we snel contact met je op!