Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Gezocht | Bestuursleden Jong BNSP

27 oktober 2019 BNSPJong BNSP

Bestuursleden gezocht!

Jong BNSP is op zoek naar nieuwe bestuursleden! Vanaf januari 2020 is er ruimte voor nieuwe energie en ambitie. We zijn onder andere opzoek naar een nieuwe voorzitter en een algemeen bestuurslid (deze rol is vrij in te vullen).

Wat is Jong BNSP?

Jong BNSP is een netwerk voor en door jonge professionals in het ruimtelijk werkveld. Of je nu werkt als stedenbouwkundige, planoloog of werkzaam bent in het ruimtelijk domein, samen creëren we een platform dat aan de ruimtelijke toekomst van Nederland werkt! We delen kennis, bouwen aan een netwerk en organiseren inspirerende activiteiten voor jonge vakgenoten (onder de 35 jaar).

Wat doen we?

Jong BNSP organiseert met regelmaat een bureaubezoek, excursie of lezing. We bieden ruimte voor reflectie (o.a. de BEP talks) en geven jonge ontwerpers een podium tijdens de tweejaarlijkse prijsvraag. Tijdens onze activiteiten en de borrels na afloop is er de mogelijkheid om te netwerken. Wat we organiseren staat niet vast, we staan altijd open voor nieuwe, leuke of interessante ideeën.

Hoe werkt het?

Het Jong BNSP bestuur is een werkgroep binnen de BNSP. We vergaderen een keer in de een a twee maanden op een centrale plek in het land. De tijdsinvestering varieert, is flexibel in te vullen en prima te combineren met werk of studie.

Ben jij ons nieuwe bestuurslid?

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan een platform voor jonge ruimtelijk professionals? En ben je niet ouder dan 35 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur ons een mailtje op jong@bnsp.nl. We zijn benieuwd wie je bent, wat je doet en wat je ideeën zijn voor de Jong BNSP. Een motivatiebrief is niet nodig maar een korte introductie over jezelf stellen we zeer op prijs.

Wil je weten wat we doen en wie we zijn? Kijk dan op www.bnsp.nl/JongBNSP  of op onze Facebookpagina /LinkedINpagina.