Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Festival We Make The City

17 juni 2018 netwerk

Van 20 t/m 24 juni vindt het vijf-daagse Stadsfestival WeMakeThe.City plaats . Op vrijdag 22 juni staat gebiedsontwikkeling centraal. Het programma voor deze dag:

  • 9:30 – 12:30  ‘Making Places’ Een groot plenair programma met gebiedsontwikkeling c.q. placemaking als uitgangspunt. Bijzonder aan de line-up is dat elke spreker innovatieve proces tools toepast binnen gebiedsontwikkeling en we nu al deze vormen op één ochtend samenbrengen. Om elkaar te inspireren en van elkaar te leren zodat we nog beter stad kunnen maken.
  • 13:30 – 17:00 19 Gebiedsmeetups onder het motto ‘Geen toeschouwers, alleen maar participanten’. Samen gaan we werken aan de uitdagingen van deze tijd. Neem deel aan co-creatie-sessies, stadsexpedities, placemaking games en workshops en verken het gebied doormiddel van wandel-, fiets- of bustours.

Leden van de BNSP en uiteraard hun netwerken worden van harte uitgenodigd om aan het festival of de afzonderlijke programma-onderdelen deel te nemen.Deelname aan de dag is gratis. Kijk voor meer informatie en aanmelding op WeMakeThe.City.

Download hier het programma inzake gebiedsontwikkeling d.d. 22 juni.