Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Excursies

De werkgroep organiseert drie tot vier keer per jaar vakgerelateerde excursies vaak voorafgegaan door een inhoudelijke presentatie van een vakgenoot / expert.

Leden van de BNSP nemen gratis deel, niet-leden betalen een bijdrage, afhankelijk van de excursie- en organisatiekosten.

Alle excursies gelden als bij- en nascholing in het kader van de Wet op de Architectentitel. Heb je zelf een voorstel of idee voor een interessante excursie? Mail dit dan naar secretariaat@bnsp.nl

AgendaBNSP

27 september excursie Sittard en Geleen | vooraankondiging

Op 27 september organiseert de activiteitencommissie van de BNSP een bijzondere excursie naar Sittard en Geleen. Aan het programma wordt momenteel hard gewerkt en daarover.

Lees meer
AgendaBNSP

17 september 2019 | Excursie DSO en Levende Stad naar Pijnacker

DINSDAGMIDDAG 17 SEPTEMBER 2019 GAAN WE NAAR PIJNACKER ! Het programma, samengesteld door de Werkgroep Duurzame Stedelijke Ontwikkeling en De Levende Stad, ziet er als.

Lees verder
BNSP

BNSP-Excursie RijswijkBuiten en Geworteld Wonen

bron afbeelding: Inbo Op vrijdagmiddag 12 april organiseert de BNSP een excursie naar de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten, tussen Delft en Rijswijk. We brengen een bezoek.

Lees verder
BNSP

Dubbel Bureaubezoek Jong BNSP aan PosadMaxwan en Generation.Energy

Vrijdag 23 November gaan we met Jong BNSP weer op Bureaubezoek. Deze keer bezoeken we PosadMaxwan en Generation.Energy die een kantoor delen bij Bink36 in.

Lees verder
BNSP

BNSP Excursie | Piushaven en Spoorzone Tilburg

© CIVIC Architects & Bright Urban Futures/Foto: Stijn Bollaart Wanneer: 26 oktober 2018 Waar: Tilburg Start: fonteinen op het Burgemeester Stekelenburgplein (ontwerp Atelier Quadrat) Hoe.

Lees verder