Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Enquête Kennislab-symposium Omgevingsplan

12 maart 2018 BNSPKennislab

Kennislab-symposium over het omgevingsplan door Kennislab

In het najaar vindt het BNSP/Kennislab-symposium over het Omgevingsplan plaats. Dit symposium wordt voor de toekomstige makers en gebruikers van het Omgevingsplan georganiseerd door Kennislab Omgevingswet. Wie is Kennislab? Het is een inhoudelijk samenwerkingsverband tussen de adviesbureaus voor de fysieke leefomgeving in Nederland, aangesloten bij de BNSP.

Uw vragen, ideeën en kennisuitwisseling

Er is nog veel uit te vinden. Dat kunnen we in boeiende sessies samen met elkaar doen. De bedoeling is het omgevingsplan centraal te stellen en de mogelijkheden te verdiepen. Met daaromheen een boeiend programma waarin ook andere aspecten van de Omgevingswet aan de orde kunnen komen.

Het symposium wordt voor u georganiseerd, op maat gesneden. Dat betekent dat we vooraf van u willen weten waar u behoefte aan heeft, welke vragen u heeft, twijfels en ideeën of oplossingen. Of wilt u deze bijeenkomst aangrijpen om samen met andere gemeenten, adviseurs en brancheorganisaties aan de slag te gaan om kennis te delen, zaken uit te zoek, in ieder geval weer een stap verder komen richting 1 januari 2021.

Uw reactie is richtinggevend voor het symposium

We zijn vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen van het symposium. En dat doen we mede door eerst aan u enkele vragen voor te leggen. Vandaar de enquête die u onderaan dit bericht aantreft.  Waar zou het symposium over moeten gaan? Dit sluit aan bij de filosofie van de Omgevingswet. We zijn heel benieuwd naar uw reactie.

Maakt u vooral ook gebruik van de ruimte voor uw eigen ideeën, wensen en reactie.

Op voorhand veel dank voor het invullen van de enquête. Indien mogelijk zou het wenselijk zijn de ingevulde enquête voor woensdag 28 maart te mogen ontvangen.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande contact met de organisatie op willen nemen dan kunt u contact opnemen met Adna Hasic of Ruud Louwes; adna.hasic@rho.nl  ruud.louwes@rho.nl   

20180312 Enquête BNSP/Kennislab-symposium Omgevingsplan