Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


De nota van antwoord Prijsvraag Maximaal Park Maximaal Wonen staat online

29 november 2018 BNSPJong BNSP

De Prijsvraag Maximaal Park Maximaal Wonen is 26 oktober 2018 officieel van start gegaan. Met het openstellen van de Prijsvraag is gesteld dat op 30  november de vragen die naar aanleiding van de Prijsvraag gesteld zouden worden, met de antwoorden ter publicatie op de website staan.

De nota van antwoord is hier te downloaden als pdf en tref je ook aan op de Downloadpagina Prijsvraag Maximaal Park Maximaal Wonen

Daarnaast willen de organisatoren van de Prijsvraag de deelnemers wijzen op gegevens met betrekking tot de locatie die ten tijde van het uitroepen nog niet bekend waren. Deze tref je onderstaand aan.

De vragen die naar aanleiding va de Prijsvraag Zoetermeer Maximaal Park Maximaal wonen zijn binnen gekomen, zijn hierbij gepubliceerd en ter inzage te uploaden.

Ter aanvulling op de vragen benoemen we graag expliciet de volgende punten:

  • Anonimiteit
  • Plas van Poot
  • Plannen voor zwembad
  • Biodiversiteit van Tuyllpark

Anonimiteit

In eerdere instantie is er in het prijsvraagdocument niets vermeld over het belang van anonimiteit in de beoordeling van de prijsvraag. Het is van belang dat de inzending anoniem zal worden ingezonden. De inzending mag daarbij alleen kenbaar zijn aan de hand van een motto of titel zonder dat deze naar de inzenders verwijzen. Indien de inzending niet anoniem wordt ingediend mag de organisatie van de prijsvraag de inzending anonimiseren (ook als dit ten koste gaat van de beeldvorming of kwaliteit van de inzending).

Plas van Poot

Na de informatiebijeenkomst is er een nieuw politiek besluit over de Plas van Poot genomen. Details over de benoeming tot natuurkerngebied zijn hier te lezen.

Plannen voor zwembad

Na de informatiebijeenkomst is er een plan gepresenteerd voor een nieuw zwembad in het van Tuyllpark. Meer informatie over dit plan is hier te lezen.

Biodiversiteit van Tuyllpark

In de informatiebijeenkomst werd door een presentatie ingegaan op de biodiversiteit van het van Tuyllpark. Tijdens de bijeenkomst is genoemd dat er nog aanvullende documenten beschikbaar zouden komen. Deze zijn te downloaden via de onderstaande links.