Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


DAG VAN DE OPENBARE RUIMTE, 27 EN 28 SEPTEMBER TE UTRECHT

29 juni 2017 Nieuws
BNSP-500x276-logo-en-slogan

De BNSP presenteert zich samen met de NVTL en BNO op de Dag van de Openbare Ruimte.

Op 27 en 28 september vindt de beurs Dag van de Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ruim 600 bedrijven en organisaties zijn beide dagen aanwezig met hun producten en diensten die het leven in de stedelijke omgeving prettig, veilig en duurzaam maken.

De vakverenigingen NVTL, BNSP en BNO zijn eveneens van de partij en presenteren zich voor ’t eerst met een groep bedrijven rondom een voor dit doel ontworpen gezamenlijk plein. Het ontwerp van het plein komt uit het potlood van Carien van Boxtel, bureaulid NVTL.  We informeren bezoekers vanaf deze bijzondere plek over de vereniging, het lidmaatschap, de activiteiten en het netwerk. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk en informatief programma met sprekers en bijeenkomsten die allen de Openbare Ruimte als thema hebben, belicht vanuit de verschillende vakdisciplines!

De eerste beursdag zal vooral in het teken staan van informatieverstrekking. Voor de tweede dag wordt een uitgebreid programma samengesteld waarover we je later nader in detail  informeren.

De Dag van de Openbare Ruimte wordt door ons afgesloten met een gezamenlijke netwerkborrel.

Meer informatie over het definitieve programma, sprekers en bijeenkomsten volgt zo spoedig mogelijk. 

Meer informatie over de beurs en inschrijving