Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Collectieve verzekeringen

De BNSP werkt samen met twee verzekeraars die een collectieve korting  aan onze leden aanbieden:

De bladeren verkleuren en de paddenstoelen schieten uit de grond. Dan weet je dat het moment is aangebroken om naar je zorgverzekering te kijken, want per 1 januari 2021 kun je je verzekering aanpassen of van verzekeraar te wisselen.

De voordelen van OHRA al?
Wij bieden jou de collectieve zorgverzekering van OHRA met korting. Dat is een verzekering met uitstekende service, heldere voorwaarden en een scherpe premie. OHRA weet dat niemand zit te wachten op rompslomp of addertjes onder het gras. Daarom maken ze verzekeren gemakkelijk voor je.

Nog meer voordelen van OHRA:

 • Bepaal zelf naar welke zorgverlener je gaat. Met de vrije zorgkeuze van OHRA bepaal jij zelf naar welke arts of therapeut je gaat. Het maakt niet uit of OHRA afspraken heeft met die zorgverlener. Als de behandeling verzekerd is, krijg je de zorg altijd vergoed.
 • Declareren is een fluitje van een cent
  Krijg je een rekening van je zorgverlener? Maak er dan een foto van en deel die eenvoudig via de OHRA App. Klaar is Kees. OHRA zorgt vervolgens dat je de kosten vergoed krijgt. Of het nu om een Nederlandse rekening gaat of eentje uit het buitenland.
 • Fysiobehandelingen niet opgemaakt? Neem ze mee!

Met de unieke Fysio Meeneemservice neem je fysiobehandelingen die je niet opmaakt gewoon mee naar 2021. Voor maximaal € 1,50 per maand neem je tot 9 behandelingen mee.

Meer weten? Brochure_OHRAZorg_2021 OHRA Zorgverzekeringen Pakketvergelijker 2021

Op www.ohracollectief.nl vind je veel informatie over de collectieve OHRA Zorgverzekering. Je kunt hier ook de verzekering afsluiten als je wil. OHRA zegt dan je huidige zorgverzekering voor je op. Zo maak je meteen al kennis met het gemak van OHRA.

OHRA Zorgverzekeringen Pakketvergelijker 2021

Brochure_OHRAZorg_2021

Aon heeft een complete beroepsaansprakelijkheidsverzekering samengesteld, speciaal gericht op professionals uit de vakgebieden stedebouw/planologie/ruimtelijke ordening en die lid zijn van de BNSP. Door de collectieve inkoop kunt u profiteren van scherpe premies en uitstekende dekkingen. Ook krijgt u deskundig en vrijblijvend advies.

De premies voor 2021 worden niet verhoogd!

Voordelen voor u als BNSPlid:

 • Korting van 20% voor BNSP leden op het reguliere tarief.
 • Een lagere minimumpremie van EUR 450,- voor leden (EUR 550,- voor niet-leden).
 • Aanvullende dekkingen voor specifieke risico’s of projecten in het buitenland zijn mogelijk.
 • Advies als een opdrachtgever wil afwijken van gangbare leveringsvoorwaarden. Hiervoor staat een vast team specialisten bij Aon voor u klaar met een direct telefoonnummer.
 • Grote kennis van de branche door jarenlange ervaring bij gerelateerde branches zoals BNA, NVTL ev. (zuster verenigingen).

De aansprakelijkheidsverzekering  bestaat uit twee onderdelen:  

 1. Beroepsaansprakelijkheid
  Deze dekking beschermt u tegen onverhoopte kostbare fouten in uw werk als stedebouwkundige of planoloog. Deze dekt met name situaties waarin een klant u aansprakelijk stelt voor geleden financiële schade – in vaktaal “zuivere vermogensschade”. Het gaat dan niet om materiële en/of letselschade maar om aantasting van het financiële vermogen van uw klant.
 2. Bedrijfsaansprakelijkheid
  Deze dekking beschermt u tegen claims in verband met materiële en/of letselschade en de gevolgen daarvan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een medewerker die uitglijdt op een gladde vloer waarvoor niet is gewaarschuwd. Uw bedrijf is dan aansprakelijk. (Let wel: zuivere vermogensschade valt hier niet onder.)

Aon is specialist in verzekeringen voor ontwerpers en al veel jaren de trouwe assurantiepartner van onder meer de BNA. Aon biedt expertise, maatwerk en inkoopkracht. Zodra er iets verandert in wet- en regelgeving of aansprakelijkheden, wordt er direct een passende oplossing ontwikkeld.

Meer informatie

Voor meer informatie, premies en afsluiten kunt u contact opnemen met:

ondernemingen.team4@aon.nl

Telefoon 088  810 81 74