Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Bureau Verkuylen zoekt SENIOR ADVISEUR RUIMTELIJKE ONTWIKKELINGEN

28 mei 2018 Vacatures

Bureau Verkuylen is een regionaal opererend ontwerp- en adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, landschap en architectuur. Als multidisciplinair bureau geven wij onze opdrachtgevers van het begin tot het einde van het (bouw)proces integraal advies. Vanuit ons kantoor in De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch, een bruisend bedrijfsverzamelgebouw met creatieve ondernemingen, realiseren wij projecten voor gemeenten, corporaties, instellingen, bedrijven en particulieren.

Functie
Als senior adviseur ruimtelijke ontwikkelingen ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van ruimtelijke plannen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het maken van bestemmingsplannen (ruimtelijke onderbouwingen, etc.), het adviseren van de opdrachtgever en afstemming met overheden en externen. Je werkt aan veel verschillende typen projecten zoals (particuliere) woningbouw, herbestemming van historische panden, herontwikkeling van landgoederen of uitbreiding van industriële bedrijven. Afhankelijk van je ambitie en capaciteiten, bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot een sturende rol binnen de organisatie.

Profiel
Wij zoeken iemand met het volgende profiel:

  • (bij voorkeur) woonachtig in regio ‘s-Hertogenbosch
  • schriftelijk en verbaal vaardig
  • nieuwsgierig, gedreven en proactief
  • relevante opleiding op HBO- of WO-niveau
  • ca 10 jaar (relevante) werkervaring

Wat bieden wij

Wij bieden een afwisselende en veelzijdige functie, een goed salaris en prima secondaire arbeidsvoorwaarden (afhankelijk van kennis en ervaring) en een inspirerende werkomgeving in De Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch.

 Interesse?

Spreekt deze baan jou aan of heb je vragen? Stuur dan je CV op of neem contact op met Corine van Zantvliet per e-mail cvzantvliet@bureauverkuylen.nl of telefoon 073 623 1313.