Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


sollicitatie gesloten

24 juni 2016 Vacatures
BRO 200

Milieuplanoloog / junior adviseur (fulltime)

BRO hoofdvestiging Boxtel
team Omgevingsrecht

Binnen het team Omgevingsrecht werk je met ca. 30 juristen en planologen aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Op milieugebied lever je inhoudelijke bijdragen aan bestemmings- en omgevingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen bij omgevingsvergunningen, gebieds- en omgevingsvisies en structuurvisies. Daarnaast stuur je milieuonderzoeken aan. De huidige markt vraagt creativiteit, scherpte en doorpakken, dat vragen wij ook van jou!

Als onafhankelijke advies- en ontwerporganisatie werken wij met ca. 70 professionals aan ruimten waarin we ons thuis voelen, nu en in de toekomst. De maatschappelijke dynamiek stelt doorlopend andere eisen aan de bebouwde en onbebouwde ruimte om ons heen, en vraagt continu om aanpassing. Wij doen dat vanuit onze visie ruimte om in te leven, waarbij we onszelf en onze opdrachtgevers steeds een spiegel voorhouden om te komen tot gedragen en eigenzinnige oplossingen.

Op het gebied van stedenbouw, ruimtelijke ontwikkeling, milieu, landschap en economie werken wij aan ruimtelijke, functionele en programmatische opgaven en projecten. Wij zijn intermediair tussen private ambities en publiek belang. Enerzijds staan we landelijke, provinciale, regionale en lokale overheden bij in het maken van ruimtelijk beleid en het formuleren van visies op urgente vraagstukken in stedelijk en landelijk gebied. Anderzijds begeleiden we projectontwikkelaars, maatschappelijke organisaties, bouwbedrijven en particulieren in het verwerkelijken van hun ambities, ideeën en projecten.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding bij voorkeur milieuplanologie;
 • Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het vakgebied;
 • Je hebt een ‘hands on’ instelling;
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je commerciële prestaties;
 • Je bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat;
 • Je beschikt over een vlotte schrijfstijl en presenteert sterk.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving;
 • Ruimte om door te bouwen aan je professionele profiel;
 • Passende arbeidsvoorwaarden met groeiperspectief op basis van bewezen prestaties;
 • Een open, collegiale en informele sfeer.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie: Guy Kersten, directeur of Eveline Kramer, senior adviseur milieu & ruimtelijke ordening of Corianne Verberne, senior adviseur milieu & ruimtelijke ordening. Tel.: 0411 – 850 400.

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 15 augustus 2016 naar peno@bro.nl, t.a.v. Yvonne op ’t Hoog.
BROgebouw

replies are closed