Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


sollicitatie gesloten

24 juni 2016 Vacatures
BRO 200

Juridisch planologisch adviseur landelijk gebied (fulltime)

BRO hoofdvestiging Boxtel
team Omgevingsrecht

Binnen het team Omgevingsrecht werk je met ca. 30 juristen en planologen aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Je levert inhoudelijke bijdragen aan bestemmings- en omgevingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen bij omgevingsvergunningen, gebieds- en omgevingsvisies en structuurvisies. Je brengt juridisch planologische expertise in met betrekking tot het landelijk gebied en adviseert, zelfstandig en in teamverband, particulieren en overheden. Je bent actief op het gebied van acquisitie en relatiebeheer. Als allrounder ben je aanspreekpunt voor opdrachtgevers, organiseer je het volledige proces en zorg je voor een goed eindadvies. De huidige markt vraagt creativiteit, scherpte en doorpakken, dat vragen wij ook van jou!

Wij werken vol overgave aan de vitaliteit en leefbaarheid van het platteland. Dat doen we door met respect voor natuur, landschap, water, ecologie en woon- & leefklimaat particulieren en overheden te adviseren in ruimtelijke procedures. Denk hierbij aan functieveranderingen zoals ‘ruimte voor ruimte’ projecten, herstructureringsprojecten en bedrijfsuitbreidingen en -verplaatsingen. We begeleiden provincies en gemeenten bij het opstellen van bestemmingsplannen in het landelijk gebied en het vormgeven van nieuw beleid.

Als onafhankelijke advies- en ontwerporganisatie werken wij met ca. 70 professionals aan ruimten waarin we ons thuis voelen, nu en in de toekomst. De maatschappelijke dynamiek stelt doorlopend andere eisen aan de bebouwde en onbebouwde ruimte om ons heen, en vraagt continu om aanpassing. Wij doen dat vanuit onze visie ruimte om in te leven, waarbij we onszelf en onze opdrachtgevers steeds een spiegel voorhouden om te komen tot gedragen en eigenzinnige oplossingen. Wij zijn intermediair tussen private ambities en publiek belang. Enerzijds staan we landelijke, provinciale, regionale en lokale overheden bij in het maken van ruimtelijk beleid en het formuleren van visies op urgente vraagstukken in stedelijk en landelijk gebied. Anderzijds begeleiden we projectontwikkelaars, maatschappelijke organisaties, bouwbedrijven en particulieren in het verwerkelijken van hun ambities, ideeën en projecten.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het landelijk gebied;
  • Je hebt specialistische juridische en planologische kennis m.b.t. het landelijk gebied;
  • Je hebt relevante kennis van het milieurecht in het landelijk gebied;
  • Je bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat;
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je commerciële prestaties.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving, met een grote mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
  • Ruimte om door te bouwen aan je professionele profiel;
  • Passende arbeidsvoorwaarden met groeiperspectief op basis van bewezen prestaties;
  • Een open, collegiale en informele sfeer.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie: Arjan van Dooren, adviseur landelijk gebied of Guy Kersten, directeur of Roeland Mathijsen, senior jurist. Tel.: 0411 – 850 400.

Solliciteren?
Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 15 augustus 2016 naar peno@bro.nl, t.a.v. Yvonne op ’t Hoog.

BROgebouw

replies are closed