Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


sollicitatie gesloten

24 juni 2016 Vacatures
BRO 200

Ecoloog (fulltime)

BRO hoofdvestiging Boxtel
team Ontwerp

Als ecoloog adviseer je op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen. Je bent in staat ruimtes vitaal te maken. Je hebt voldoende kennis van relevante natuurwetgeving (Flora- en faunawet, Natuurbeschermingswet, Boswet en NatuurNetwerk), en kunt daar op toetsen. Het opstellen van ecologische werkprotocollen en het aanvragen van ontheffingen en vergunningen behoort tot je werkzaamheden. Daarnaast beoordeel je of ecologische onderzoeken moeten worden uitgevoerd. Hierbij adviseer je opdrachtgevers binnen wetgeving en beleid. Je bent klantgericht, en schroomt niet je eigen inzichten aan te geven. Je kunt doorgroeien waarbij je je eigen werkveld ontwikkelt op het raakvlak van natuur en ruimte en jezelf verbreedt in de ruimtelijke ordening.

Onze ecologen dragen bij aan het goed integreren van ecologische belangen in ruimtelijke ontwikkelingen. Daarom verwachten wij van jou dat je in staat bent om je ecologische kennis in te zetten bij het toepassen van natuurwetgeving en natuurbeleid in ruimtelijke plannen. Hierbij werk je intensief samen met onze landschapsarchitecten en planologen.

Als onafhankelijke advies- en ontwerporganisatie werken wij met ca. 70 professionals aan opgaven en projecten op het gebied van landschap, stedenbouw, ruimtelijke ontwikkeling, milieu en economie. Wij zijn intermediair tussen private ambities en publiek belang. Enerzijds staan we landelijke, provinciale, regionale en lokale overheden bij in het maken van ruimtelijk beleid en het formuleren van visies op urgente vraagstukken in stedelijk en landelijk gebied. Anderzijds begeleiden we projectontwikkelaars, maatschappelijke organisaties, bouwbedrijven en particulieren in het verwezenlijken van hun ambities, ideeën en projecten.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een relevante afgeronde academische opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt aantoonbare soortenkennis en kennis van actuele wetgeving;
  • Je bent ondernemend en kunt goed organiseren;
  • Je bent lid van het Netwerk Groene Bureaus.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en inspirerende werk- en leeromgeving;
  • Ruimte om te bouwen aan je professionele profiel;
  • Passende arbeidsvoorwaarden met groeiperspectief op basis van bewezen prestaties;
  • Een open, collegiale en informele sfeer.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie: Bas van Wetten, partner/architect. Tel.: 0411 – 850 400.

Solliciteren?
Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 15 augustus naar peno@bro.nl, t.a.v. Yvonne op ’t Hoog, of vul het sollicitatieformulier in.

BROgebouw

replies are closed