Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Brainstorm NVTL/BNSPdag 2 december online | doe mee!

24 november 2021 BNSP

Op 11 maart 2022 organiseren we de NVTL/BNSP-dag Bouwland-Landbouw (werktitel).
Samen willen we onderzoeken en bespreken welke rol landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en planologen kunnen hebben en moeten innemen bij het aangaan van de grote opgaven waar we voor staan: klimaatcrisis, landbouwtransitie, energie-transitie, woningbouwopgave, biodiversiteit herstellen etc. Ofwel ontwerpen aan het Nederland van nu tot 2122.

Voor de invulling voor deze dag streven we naar een actieve vorm; geen serie lezingen maar met elkaar in gesprek gaan naar aanleiding van prikkelende presentaties. Als eerste heeft Winy Maas zich daarvoor al beschikbaar gesteld. Met een groep vakgenoten en wellicht andere deskundigen willen we het programma voor deze dag nader invullen en uitwerken met als doel dat 11 maart echt verschil gaat maken.

Heb jij kennis van of ervaring met het werken aan de grote opgaven of heb je daar sterke inzichten over, meld je dan vóór 26 november aan via secretariaat@bnsp.nl om deel te nemen aan een online brainstorm bijeenkomst op donderdag 2 december 19.30 uur. Je ontvangt na aanmelding de deelnamelink.

Wij kijken uit naar jullie enthousiaste aanmeldingen voor dit betekenisvol event.