Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Bericht van Stefan Bödecker, Voorzitter bestuur BNSP

31 maart 2020 BNSPCorona

De Coronacrisis heeft impact op ons als vakgenoten, zowel voor bureaus, medewerkers bij overheden als voor ZZP’ers. Voor ons als beroepsvereniging is het belangrijk dat we je kunnen informeren: wat kan je ondernemen om deze crisis ook beroepshalve het hoofd te bieden; waar kan je terecht met je vragen voor informatie en ondersteuning.

In de veelheid van berichten is het belangrijk om een duidelijke informatielijn te delen en te volgen die ons als beroepsgroep verder helpt. We hebben daartoe samenwerking gezocht met de Branchevereniging Nederlandse Architecten (BNA) om je goed te kunnen informeren over alle nieuwsfeiten die voor jou van belang zijn. De BNA heeft ons aangeboden dat wij hun nieuwsfeed over de Corona-uitbraak kunnen delen onder onze leden, en dat waarderen we enorm.

De BNA Coronapagina treft je hier aan

De BNA roept gemeenten op alle plan- en bouwactiviteiten zoveel mogelijk door te zetten. Dat staat in de brief die op 23 maart aan de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) is verstuurd. De BNSP sluit zich van harte bij de oproep van de BNA aan.

Lees hier de brief aan de VNG

Wij blijven uiteraard bereikbaar via de mail: secretariaat@bnsp.nl en telefonisch: Judith Flapper, 06 480 707 93. De post wordt sporadisch opgehaald dus wanneer je belangrijke berichten hebt, scan de post in, stuur dan vooral een mail of bel. We staan je graag te woord.

Rest me om jullie veel sterkte toe te wensen in deze Coronatijd, neem vooral contact met ons op wanneer je vragen hebt of informatie wenst, we proberen je dan zo goed als mogelijk van dienst te zijn.

Namens het bestuur van de BNSP,

Hartelijke groet,

Stefan Bödecker