Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


BEP-Talks

Jong BNSP lanceert de BEP-talks!

Afgestudeerden moeten de Beroepservaringsperiode (BEP) afronden voordat ze zich in het architectenregister mogen inschrijven als architect, landschapsarchitect, interieurarchitect of stedenbouwkundige.

In 2017 schreven Sebastiaan Huls en Janneke van Leer namens Jong BNSP een artikel over de invoering van de BEP: “Jong BNSP schrijft opiniestuk over de BEP”. Zij spraken met verschillende partijen die betrokken zijn bij de BEP. Nu twee jaar later vindt de Jong BNSP het tijd om het weer eens over de BEP te hebben.

In de blog-serie  BEP-Talks delen we de ervaringen van mensen die met de BEP te maken krijgen. Dit kunnen deelnemers zijn, mensen die het traject hebben afgerond, maar ook mensen die er bewust voor kiezen de BEP niet te volgen of mensen die er over twijfelen. Door de verschillende perspectieven op de BEP te delen helpen we elkaar verder.

Let’s talk about BEP baby!

We beginnen op dinsdag 1 oktober en zullen daarna elke twee weken een BEP-Talk plaatsen. Zo lang de voorraad strekt… en die voorraad ben jij! Heb jij te maken met de BEP of PEP, heb je vragen hierover of wil je andere gedachtes over dit onderwerp delen? Wij zijn zeer geïnteresseerd in je verhaal: delen kan via jong@bnsp.nl.

BlogBNSP

Hoe maak jij van de beroepservaringperiode een win-win situatie?

Joris van Loenhout – stedenbouwkundige  BEP (afgerond 2018) Joris is stedenbouwkundige bij Inbo. Hij werkt aan binnen- en buitenstedelijke ontwikkelingen in opdracht van ontwikkelaars, gemeenten.

Lees meer
Blog

1 oktober start van de BEP-Talk-blogs!

BEP-Talks start op dinsdag 1 oktober. Elke twee weken verschijnt er een nieuw blog, zo lang de voorraad strekt… en die voorraad ben jij! Heb.

Lees verder