Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


BEP bij BNA Academie, de groei en nieuw aanbod

4 februari 2019 netwerk

Het aantal deelnemers aan de zelfstandige route van de Beroepservaringsperiode (BEP) is de afgelopen jaren in het algemeen toegenomen, dat heeft de BNA Academie ook gemerkt. In 2015 was er 1 BEP-deelnemer en in 2018 waren er al 24 BEP-ers aan boord bij verschillende cursussen.

Tot voor kort had de BNA Academie een aantal geaccrediteerde cursussen waarbij max 2 BEP-ers mochten aansluiten. Maar eind vorig jaar zijn we gaan testen met cursusaanbod speciaal gericht op deelnemers aan de zelfstandige route van de BEP: we hebben een aantal cursussen apart geprogrammeerd voor BEP-ers. Dat bleek een succes en dit gaan we dan ook komend jaar herhalen. Sterker nog, we hebben het aanbod wat uitgebreid, zodat deelnemers aan de zelfstandige route van de BEP ook kunnen profiteren van het actuele aanbod van de BNA Academie en hiermee je eigen profiel nog wat meer kleur kunt geven.Deze cursussen zijn niet alleen interessant voor architecten maar ook voor stedebouwers!

Wat betekent dit concreet
Er worden nu 3 cursussen apart aangeboden (dus alleen toegankelijk voor BEP-ers) en 6 nieuwe cursussen waarbij aangesloten mag worden met een maximum van 1 of 2 deelnemers. Bijzonder is dat voor de cursus ‘Biobased Ontwerpen & Bouwen’ en de masterclass Track ‘Circulair Ontwerpen & Bouwen’ een motivatie geschreven moet worden om toegelaten te worden. Bekijk hier alle informatie.