Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Slotbijeenkomst De Noorderstroom

Het programma is rond. “Het verhaal van de Toekomst” heeft vorm gekregen, het wordt een inspirerende bijeenkomst, en voor de aanjagers een slotakkoord! Theo Hoek, Herwil van Gelder, Matthijs Buurman en Peter de Ruijter zullen allen op prikkelende en beeldende wijze ‘hun’ verhaal van (en visie op) de toekomst van het noorden met ons delen. Genoeg reden om te komen dus….!

Maar er is meer:

Met deze verhalen en toekomstvisies zal deze bijeenkomst tevens voor de aanjagers het slotakkoord vormen van het netwerk. Na negen jaar inspiratie en kennisuitwisseling bij De Noorderstroom gaat het team aanjagers stoppen. Dit willen we samen met jullie op 10 november op feestelijke wijze vieren en markeren. Dit zullen we doen door samen stil te staan bij de oogst dat het netwerk voor jou persoonlijk of voor je werkgebied heeft opgeleverd.

Wij nodigen jou daarom van harte uit bij dit slotfeest aan te haken. En waar kunnen we dat beter doen dan de plek waar de dromen van een ver verleden liggen opgeslagen;
het Noordelijk Archeologisch Depot (NAD) te Nuis (Nieuweweg 76, 9364 PE)

Wij hopen met dit programma zoveel mogelijk mensen aan te spreken zodat we samen dit slot kunnen vieren. Laten we samen het glas te heffen, een glas op het verhaal van de toekomst van onze gezamenlijke passie voor Noord Nederland!
Kortom: geef je snel op via netwerk@denoorderstroom.nl
 
www.denoorderstroom.nl
 

U bent uitgenodigd door:

Oebele Gjaltema, Matthijs Dijkstra, Derk den Boer, Karin Peeters, Tim Willems Kruize en Michiel Firet

uitn_noorderstroomdeel2

Adresgegevens
10/11/2016
16:00 tot 21:30
het Noordelijk Archeologisch Depot
Nieuweweg 76
, Nuis